Altın & Gümüş

1 gram gümüşün ne kadar olacağı belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüşteki dalgalanmaların devam etmesi ile, gümüş yatırımcılarının uzun zamandır beklediği sorunun yanıtı Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş 1 gram gümüşün ne kadar olacağını açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını resmen açıkladı

Gümüş fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını resmen açıkladı.

1 GRAM GÜMÜŞ BU KADAR OLACAK...

Uzun zamandır peş peşe düşüşler sergileyen gümüş fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip eidlmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, rakam verek müjdeli haberi duyurdu.

Gümüş için sürekli "Alın" uyarıları yapan İslam Memiş, pozitif görünümün devam ettiğini söyledi. Memil, "Altın ve gümüş ne kadar baskılanırsa biz de sepetimize o kadar koymaya devam ediyoruz. Burada umutlar yitirilmiyor." ifadelerine yer verdi.

Investinghaven analistleri; Gümüş fiyatının 2023 yılında 34.70 dolarlık hedeflerine doğru hareket edeceğine yönelik bazı açıklamalar yaptı.

2021 ve 2022 yılları gümüş fiyat tahminlerinin 2023 yılında gerçekleşeceğine inanan Investinghaven analistleri, 40 dolar ve üzeri uzun vadeli tahminlerinin en geç 2024 yılında gerçekleşeceğine de değindi.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş gümüşe yatırım yapanları uyaran İslam Memiş, gümüşün sabır işi olduğunu ve alındığı zaman beklemek gerektiğini kaydederek, yatırımcıları sabırlı olmaya davet etti.. Gümüş fiyatlarının yeniden yükseleceğini söyleyen Memiş, gümüşün onsunun 19 dolara, gram fiyatının ise 12 TL seviyelerini aşacağını dile getirdi.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 1 GRAM GÜMÜŞ 18 EKİM 2022 NE KADAR OLDU? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

Gümüş fiyatları bugün, güne yükselişle başladı. Gümüşün ons fiyatı 18 Ekim 2022 sabahında 18,82 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 11,22 TL, satış fiyatı ise 11,71 TL seviyesinde işlem görüyor.

 

Gümüş fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Gümüşün ons fiyatı kapanışta 18,72 dolar. Gümüşün gram alış fiyatı 11,17 TL, satış fiyatı ise 11,65 TL seviyesinden işlem gördü.

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları müjde! Gümüş fiyatları yükseliyor 

Gümüş yatırımcıları bunu yapan kazanacak! İslam Memiş püf noktasını açıkladı