Altın & Gümüş

Yatırımcılar acil bakmanız gerekiyor! Gümüşte bunu yapan kazanacak! Uzman isim peş peşe açıkladı

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor. Gümüşte bunu yapan kazanacak. Konu ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten peş peşe açıklamalar geldi.  Son günlerde altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüş hız kesmeden devam ediyor

Gümüş fiyatları, son dakika gelişmeler yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüş hız kesmeden devam ediyor.

Majör merkez bankalarının faiz artırımına yönelik adımları, gümüş fiyatları üzerinde baskı oluştururken; diğer taraftan küresel resesyon riskinin artması da endüstriyel malzeme olarak kullanılan gümüş üzerinde etkili oluyor.

Küresel piyasalar, geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi ve çekirdek enflasyonun 40 yılın zirvesine tırmandı. Veri sonrası ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyondaki yükselişin önüne geçebilmek için faiz artımlarında hızlanabileceği beklentisi etkili olmuştu. Bu durum gümüş ve altın gibi kıymetli metallerin değer kaybetmesine neden oldu.

Öte yandan yatırımcılar ise  gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini, gümüş yatırımınında ne zaman kazanç sağlayacaklarını merak ediyor. Konu ile ilgili İslam Memiş peş peşe açıklama yaptı. İşte İslam Memiş yorumu...

GÜMÜŞTE BUNU YAPAN KAZANACAK

Altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüşlere değinen İslam Memiş, yatırımcıların kazançlı çıkmaları için yapması gerekenleri peş peşe sıraladı.

Memiş, gram altının 1008-1014 TL seviyesinde olduğunu açıkladı. Bant aralıkları veren Memiş, "Aşağıda 1005, yukarıda 1055 lira var, bu bant aralıklarını takip ediyoruz" dedi.

Gümüş için, yatırımcılara "Alın" uyarısı yapan İslam Memiş, pozitif görünümün devam ettiğini söyledi. Memiş "Altın ve gümüş ne kadar baskılanırsa biz de sepetimize o kadar koymaya devam ediyoruz. Burada umutlar yitirilmiyor."  dedi. 

GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI NE KADAR? 20 EKİM 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? soruları gündemde  yatırımcıların en çok merka ettiği konular arasınd yer alıyor.

Gümüş fiyatları bugün alış fiyatı  bugün 11,06 TL, satış fiyatı 11,54 TL, gümüşün ons fiyatı 18,46 dolardan işlem görüyor.

Gümüş fiyatları dün ons fiyatı 18,74 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 11,18 TL, satış fiyatı ise 11,66 TL seviyesinden işlem görüyor. Gümüş fiyatları bugün gün içinde değer kaybederek düştü.

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Uzman isimden net cevap geldi! Son dakika