Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş bir ay sonra bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta bir günde yüzde 9 değer kazandı. Fakat ardından ciddi değer kayıpları yaşayan gümüşün yönü merak ediliyor. Gümüş yatırımcıları hemen bakın, gümüş 1 ay sonra bu kadar olacak. Vatandaşlar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? soruları merak ediliyor

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve gümüş satın almak isteyenler tarafından yurt içi piyasalarda takip eidliyor.

Vatandaşlar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? soruları merak ediliyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün yönü ile ilgili değerlendirme yaparak, 1 yıl sonra gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

GÜMÜŞ FİYATLARI 1 AY SONRA BU KADAR OLACAK

Son günlerde düşüşe geçen gümüş fiyatları için, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıklayarak yatırımcıları uyardı. 

İslam Memiş gümüş fiyatları için, gümüş sabır işi diyerek sabredenlerin kazanacağını belirtti. Memiş gümüş için şu değerlendirmeleri yaptı:  ''Gümüş resesyondan kaynaklı altına göre pozitif ayrıştı. Pozitif hareketlerine devam etti. Yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek." diyerek gümüş fiyatlarının yükseleceğini belirtti.

Altın ve gümüş fiyatlarının birbiri ile bağlantılı olduğuna değinen Memiş, "Dolar endeksi, tekrar 112 veya 112,50 yapabilir ama tekrar satış yer. Altın ve gümüşün ons fiyatındaki kısa vadeli geri çekilmeler de kalıcı olmayabilir." dedi.

 

“Gümüşün gram fiyatı 12.48 lira seviyesinde görülüyor. Ama normalde gümüşün gram fiyatı 13 lira seviyesine kadar yükseldi. Yükselişin devam etmesinin 2 günü yüzde 1 civarında yine yükselişler var.

Altın ve gümüş fiyatlarında zaten son 6 ayda ciddi bir baskılanma vardı. Dediğim gibi Kasım ayının ortalarında yeni rekorlar bizi bekliyor.'' diyerek gümüş ve altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Peki gümüş fiyatları bugün ne akdar? Gümüş kaç lira oldu? Gümüş gram alış satış fiyatı ne kadar? İşte son dakika güncel gümüş fiyatları 13 EKim 2022...
 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR?

Gümüşün ons fiyatı dün kapanışta, 18,95 dolar, gümüşün gram altış fiyatı 11,32 TL, satış fiyatı ise 11,79 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüşün ons fiyatı 19,02 dolar, gümüşün gram altış fiyatı 11,36 TL, satış fiyatı ise 11,83 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş tozu dumana katacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Rüzgar tersine dönüyor

Herkes altını konuşuyor ama gümüş yatırımcıları da perişan! Böylesi ilk defa görülüyor..

''Gümüş yatırımcıları acele etmeyin'' diyen İslam Memiş 30 gün sonrası için rakam verdi