Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcıları dikkat! İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını art arda açıkladı! Sabredin

Gümüş fiyatları bu hafta rekor seviyelere yükseldi. Gümüş olan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 8 Ekim 2022... Gümüş fiyatları resmen rekor seviyelere ulaşırken dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerin açıklanmasından sonra tekrar düşüşe geçti

Gümüş fiyatları bu hafta  ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin artmasıyla harekete geçti. Gümüş fiyatları resmen rekor seviyelere ulaşırken dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerin açıklanmasından sonra tekrar düşüşe geçti. 

GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI 8 EKİM 2022

Bugün 8 Ekim 2022 günü gümüşün ons fiyatı 20,16 seviyesinde güne başladı. Gümüş alış fiyatı 12,08 TL, satış fiyatı ise 12,49 seviyesinde işlem gören gümüş fiyatları hafta içinde 13 TL seviyesine dayandı. Gümüşün ons fiyatı ise 21,22 seviyesini test etti.

 Gümüş fiyatları ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin artmasıyla rekor seviyelere gelirken dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması ile düşüşe geçti.

Gümüşe olan talebinin artmasıyla birlikte bu hafta 6 haftanın en yüksek seviyesine çıktı. Gümüş için kazançlar artmaya başladıkça yatırımcıları yüzü gülmeye başladı.  Pazartesi günü yüzde 9.5'lik yükselişin ardından,çarşamba günü de yüzde 3 prim kazanan gümüşün ons fiyatı 21.22 dolar seviyelerine kadar çıktı.

 Diğer yandan finansal piyasalardaki risklerin artması da altın ve gümüş fiyatlarını yükselmesini sağlarken dünkü kritik verilerden sonra altın ve gümüş fiyatlarında aşağı yönlü hareket görülüyor.

İSLAM MEMİŞ YORUM GÜMÜŞ

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten son dakika gümüş yorumları gelmeye devam ediyor.. Hızla yükselen gümüş için ''ekim ayında şov yaptı'' diyen Memiş; Yılın son çeyreğindeki öngörüsünde değişiklik olmadığını söyledi ve gümüşle ilgili olarak;  'Gümüşün ons fiyatı ise Ekim’in ilk haftasında şov yaptı. Eee adı gümüş. Sabredenlerin serveti.' açıklamasında bulundu.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili,  'Gümüşün ons fiyatı ise Ekim’in ilk haftasında şov yaptı. Eee adı gümüş. Sabredenlerin serveti.' açıklamasında bulundu.

İslam Memiş, gümüş yatırımının sabır  yatırımı olduğunu söylerek yatırımcıları şu sözlerle uyardı: '' Gümüş sizi bekletir bekletir bekletir bir günde 5 aydaki getiriyi size sunar. Gümüşün özelliği bu. Gümüş yatırımcısı farklı bir yatırımcıdır. Sabıra daha çok ihtiyacı olan bir yatırımcıdır.” İfadelerini kullandı.

Gümüş için ''11 TL seviyesinin altına sarkmasına ihtimal vermiyorum'' diyen İslam Memiş'ten net açıklama geldi

''Sabredenlerin serveti gümüş ilk hafta şov yaptı'' diyen İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyardı