Ekonomi

10 bin lira anında cebinizde! Dar gelirliye nefes olacak!

İhtiyaçlarını giderme konusunda zorluk çeken vatandaşlar için Akbank fırsatlar sunmaya devam ediyor. Akbank, hem müşteri kazanmak hem de yeni hizmetlerini vatandaşlara gösterebilmek için uygun oranlarda kampanyalar başlattı. Bankanın teknolojiyi, bankacılık ürün ve hizmetlerine uyarlama konusundaki üstünlüğünü de hedefleyen yeni bir kampanya hazırladı

Akbank, yeni müşteri kazanımını artırmak için son dönemde sürekli olarak yeni kampanyalar ve yeni bankacılık ürünleri hazırlıyor. Bankanın teknolojiyi, bankacılık ürün ve hizmetlerine uyarlama konusundaki üstünlüğünü de hedefleyen yeni bir kampanya hazırladı.10 bin lira üst limit ile kullanabileceğiniz bu finansman kredisini, eşi benzeri olmayan düşük faiz oranı olan %0,99 ile kullanabileceksiniz. Bu avantajdan yararlanmak için tek yapmanız gereken Akbank Mobil uygulamasını akıllı cihazınıza indirerek bankaya bile gitmeden yeni müşteri olmak.

Peki, Akbank yüzde 0,99 Faizli 10 bin liralık Kredi Avantajından Nasıl Yararlanılır? 

 

Akbank %0,99 Faizli 10.000 TL Kredi Avantajından Nasıl Yararlanırım?

Daha önce Akbank müşterisi olmayanlar, Akbank Mobil uygulamasını akıllı cihazlarına indirerek "Akbanklı olmak istiyorum" seçeneğini kullanarak banka müşterisi olmalıdır.  Banka şubelerine başvurarak üye olmak isteyen Akbanklı kişiler kampanyadan yararlanamazlar. Kampanyadan sadece uzaktan erişim ile Akbank'a üye ol işlemini tamamlayanlar faydalanabilir. Buradaki işlemlerden sonra kurye ile gönderilen evraklar tarafınıza teslim edilir. Belgelerin onaylanmasını müteakip 5 gün içerisinde Mobil ve İnternet şubesi üzerinden10 bin lira kredi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.

Haberekspresicom'da yer alan haber göre; onaylanan krediniz anında %0,99 faizle hesabınıza aktarılır ve 12 ayda geri ödenir. Banka kredi başvurusunu onaylamama hakkına sahiptir. Bunun için Akbank İhtiyaç Kredisi politikalarına uygun şartları sağlamanız gerekmektedir. Kampanya sadece gerçek kişilerin katılması şartıyla sunulmaktadır. Tüzel kişiler bu avantajdan yararlanamazlar. İşte 10 bin lira kredi kampanyası için gerekli olan koşullar...


 

Akbank %0,99 Faizli 10.000 TL Kredi Kampanyası Koşulları

Akbank'ın sunduğu 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile 10 bin lira kredi fırsaatından sadece yeni Akbank üyeleri faydalanabilmektedir. Akbank'ın yeni müşterisi olmanın yanı sıra müşteri olma sürecini Akbank Mobil uygulaması üzerinden uzaktan yürütmek gerekiyor. Kampanya süresince bankanın şubelerine giderek müşteri olan kişiler bu avantajdan yararlanamazlar.

Kampanya avantajlarından yararlanmak isteyenler, akıllı cihazlarına indirdikleri Akbank Mobil uygulaması üzerinden "Akbank'a üye olmak istiyorum" seçeneğini işaretleyerek bankanın yeni müşterisi olmalıdır. Buradaki adımlar takip edilerek müşteri olma işlemi tamamlandıktan sonra gerekli evraklar ve kartlar banka tarafından kurye ile gönderilir. Belgeleri alıp onayladıktan sonra mobil ve internet bankacılığını kullanmaya başlayabilirsiniz. Kredi başvurunuzu bu aşamada yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi kapsamında sunulan bu finansman desteği banka tarafından olumlu bulunduğunda onaylanan krediniz anında hesabınıza aktarılır. Krediyi sadece 12 vade seçeneği ile kullanabilirsiniz. Daha yüksek limitli ve daha uzun vade seçenekleriyle kredi finansmanı destekleri için bankanın diğer ürünlerine başvurmanız gerekmektedir.

Kredilerde son dakika! Araç, konut ve ihtiyaç kredisi faizleri düşecek mi?

Vatandaşa ucuz kredi müjdesi! Araç, konut ve ihtiyaç kredisi faizlerinde flaş gelişme!

Konut kredisi faiz oranları düştü mü?

Bankalardan beklenen açıklama geldi! Şubeye gelen herkese 14.500 lira!

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

Dolar ve euroda son rakamlar!

Gram altında kritik seviye! Bu eşik aşılırsa...

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?