Kent Haberleri

Vakıfbank, Yapı Kredi Garanti derken Akbank açıkladı! Başvurana 15 bin TL veriliyor! Şimdi bakın!

Akbank'tan yüzde 0,99 faizli Hoş Geldin Kredisi'nde son 3 gün! Şimdi başvurun 15 bin Türk Lirası'na varan kredi fırsatını kaçırmayın! İşte ayrıntılar... Akbank Mobil'den müşteri olanlar için kredi kampanyasında son başvuru tarihi 30 Eylül 2022 olarak açıklandı

Akbank'tan yüzde 0,99 faizli 15 bin Türk Lirası'na varan Hoş Geldin Kredisi'ne başvuru yapmak için süre kısalıyor. Akbank Mobil'den müşteri olanlar için kredi kampanyasında son başvuru tarihi 30 Eylül 2022 olarak açıklandı. 

Kampanyadan 2 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip 'Akbanklı olmak istiyorum' adımından ilerleyerek sadece ilk kez uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan Akbanklı olan müşteriler yararlanabiliyor. 

 

Akbank Mobil ile müşteri olan kişiler, müşteri olmalarının ardından 10 gün içinde hayat sigortalı ve yüzde 0,99 faiz oranlı ihtiyaç kredisine başvurabiliyor. 

İşte Akbank'ın yüzde 0,99 faizli Hoş Geldin Kredisi ile ilgili tüm detaylar...

Akbank, 30 Eylül 2022 tarihinde kadar Akbank Mobil'den müşteri olanlara yüzde 0,99 faizli 15 bin Türk Lirası'na varan kredi imkanı sunuyor. Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanmasından sonra Akbank Mobil aracılığıyla yapılabiliyor. Müşterilerin kredi taleplerinin Akbank tarafından olumlu değerlendirilmesi gerekiyor. Banka tarafından kredi onaylandığında, Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla kullanılabiliyor. 

Kampanya kapsamında minimum kredi tutarı 1.000 Türk Lirası, maksimum tutar ise 15 bin Türk Lirası olarak belirlendi. Akbank Mobil Hoş Geldin Kredisi'nde maksimum vade süresi ise 12 ay olarak belirlendi.

 

Daha önce mobilden Akbanklı olup avantajlı kredi kampanyasından faydalanan müşteriler, yüzde 0,99 faizli kredi kampanyasından yararlanamıyor. 

Akbank tarafından Hoş Geldin Kredisi'ne ilişkin örnek tablo da açıklandı.  Kredi masrafını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı şu şekilde belirlendi:

Kredi Tutarı (TL): 15.000 
Aylık Faiz Oranı: Yüzde 0,99
Vade (Ay): 12
Kredi Tahsis Ücreti (TL): 82,50
Hayat Sigortası Prim Tutarı (TL): 158,95 
Aylık Taksit Tutarı (TL): 1.352,81
Toplam Geri Ödeme Tutarı (TL): 16.316
Efektif Yıllık Faiz Oranı (Yıllık Maliyet Oranı): 17,1182

Kampanyadan yalnızca gerçek kişi müşterilere faydalanma imkanı sunuluyor. Bireysel/ihtiyaç kredisi olarak sunulan Hoş Geldin Kredisi bir kez kullanılabiliyor. 

Ziraat Bankası'ndan şaşkına çeviren kampanya! Emeklilere 40 bin TL veriyor! Başvuran hemen alıyor!

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar peş peşe açıkladı! Ziraat, TEB, Yapı Kredi, Akbank, İŞ Bankası...

Garanti BBVA resmen duyurdu! 5 bin TL'ye varan yüzde 0 faizli nakit avans fırsatı! 

Yapı Kredi'den dev fırsat! Tam 500 TL puan! Sadece bunu yapmanız yeterli!

Dev kurumdan dolarla ilgili yeni açıklama geldi! Dolar bu tarihe kadar yükselecek