Ekonomi

Akbank'tan faizsiz kredi fırsatı! Akbank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak adına Akbank hoş geldin kredisi veriyor. 7.500 TL'lik yüzde sıfır faizli kredi fırsatından faydalanmak için ilk kez Akbank müşterisi olmak gerekiyor. İşte tüm detaylar.. Bu kapsamda Akbank'ın faizsiz kredisi dikkat çekiyor

Milyonlarca vatandaşın nakit ihtiyacını karşılamak adına bankalar kredi kampanyaları başlatıyorlar. Bu kapsamda Akbank'ın faizsiz kredisi dikkat çekiyor. 

Akbank’ın faizsiz 7.500 TL kredi kampanyasına başvuru yapmak için Akbank’ın resmi sitesi akbank.com ve bankanın mobil uygulamasını kullanmak gerekiyor. Başvurular internetten ve mobil uygulamadan gerçekleştirilebiliyor. 

Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden gerçekleşecek olan müşteri edinimlerinde geçerli olup Akbank Mobil ve İnternet Şube üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerli sayılıyor. Kredi başvurusu "Akbanklı Ol" süreci sırasında ya da süreç tamamlandıktan sonra Akbank Mobil üzerinden yapılabiliyor. 

Akbank'ın faizsiz kredi kampanyasına katılanlar, Akbanklı olduktan sonraki takip eden 5 gün içinde yüzde 0 faizli krediye başvuru yapma hakkına sahip oluyorlar. 

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan Akbanklılar, belge işlemlerini tamamlanıp evrakları bankaya ulaştıktan sonraki takip eden 5 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvuru yapabiliyorlar. 

Söz konusu kredi talepleri banka tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır. Onaylanan kredi, Akbank Mobil veya İnternet Şube üzerinden kullanılabilecektir. 

Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 7.500 TL, maksimum vade ise 12 ay olarak açıklandı. 12 aylık geri ödeme planında aylık taksit tutarı 625 TL'ye denk geliyor. Kredide 39,38 TL'lik bir kredi tahsis ücreti alınıyor.
 

Merkez Bankası duyurdu! Kredi faizleri artacak!

Kredi çekeceklere müjde faiz oranları düştü! İş Bankası, Ziraat Bankası ve Garanti Bankası güncel faiz oranları...

Düşük faizli kredi müjdesi resmen açıklandı! İşte merakla beklenen düşük faizli kredinin ayrıntıları!