28 / 04 / 2024

10 firma eleman arıyor

10 firma eleman arıyor

İnşaat sektörü'nde faaliyet gösteren, aralarında, Bayraktarlar Holding, Çelebi Holding ve Elit Yapı'nın da bulunduğu 10 firma eleman alacak



1. Eksen İnşaat,  Ankara  Merkez Ofisinde görevlendirmek üzere deneyimli, İngilizce bilen İnşaat Mühendisi, Mimar Otel şantiyelerinde görevlendirmek üzere, İnşaat Mühendisi, Proje Müdürü, Harita Mühendisi alacak
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

2. Çelebi Holding, Genel Müdürlük Teknik Lojistik Direktörlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere, üniversite mezunu, en az 7 yıl deneyimli, iyi derecede İngilizce bilen Mimar alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini en geç 24 Kasım 2008 tarihine kadar [email protected] adresine yollayabilirler.

3. Makyal Group, yurt içi ve yurtdışı şantiyelerinde görevlendirmek üzere, fakülte mezunu, deneyimli, Proje Müdürü, Planlamacı, Kalite Kontrol Mimarı alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

4. Bayraktarlar Holding, Grand Tarabya Hotel inşaatında görevlendirmek üzere, Yüksek Okul İşletme Bölümü mezunu ve Yapı sektörü'nde ürün teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi Satın Alma Şefi, Yapı sektörü'nde çalışmış bay İş Güvenliği Teknikeri, bekar bayan Sekreter ve Ofis Görevlisi alacak
İlgilenenler özgeçmişlerini 0212 256 10 43 no'lu faksa yollayabilirler.


5. Met Mühendislik, Rusya/Libya şantiyeleri için deneyimli, iyi derece İngilizce bilen, Şantiye Teknik Ofis Sorumlusu, Saha Mühendisi, Mekanik Teknik Ressam alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 384 45 11 no'lu faksa yollayabilirler.

6. Mc Donald Steed, Avustralya'ya yerleşmeyi düşünen, 45 yaşın altında, iyi seviyede İngilizce bilen, Mühendis, Tekniker veya Teknisyen arıyor.
Randevu almak ve değerlendirme için İngilizce özgeçmişlerinizi Jasmine Henry'e [email protected] veya Durmuş Tunç'a [email protected] gönderebilirsiniz.
Tel(AU): +***********
Türkiye iletişim : 0212 244 21 34 / Fax: 0212 245 65 63

7. The Realty Sheriff, Emlak mesleğini hedeflemiş, yüksek bir hayat standartlarına ulaşmak isteyen Gayrimenkul Danışmanları arıyor.
İlgilenenler özgeçmişlerini Tuncay.yildirim@ therealtysheriff.com adresine veya 0216 466 99 34 no'lu faksa yollayabilirler.

8. Art İmage, İnşaat Mühendisi veya Mimar arıyor.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.


9. Elit Yapı, Alman Schüco firması'nın alüminyum cephe sistemleri ile uluslar arası prestijli projeler üreten firmasına , deneyimli , İngilizce veya almanca bilen imalat şefi ve işinde 10 yıl deneyimli imalat formeni alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 671 19 49 no'lu faksa gönderebilirler.

10. Teknik İnşaat, Çekmeköy Merkez Ofisi için, genç, dinamik, 2 yıl deneyimli Mimar, Bilgisayar ve ofis programlarına hakim, prezentabl, en az 2 yıl deneyimli sekreter alacak.
İlgilenenler başvurularını www.teknikinsaat.com sitesi üzerinden yapabilirler

Geri Dön