04 / 05 / 2024

10. Yapı Sektörü Buluşmaları sona erdi!

10. Yapı Sektörü Buluşmaları sona erdi!

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin 2011 yılından bu yana farklı katılımcılarla gerçekleştirdiği Yapı Sektörü Buluşmaları'nın onuncusu 10 – 11 Eylül 2015 tarihlerinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde yapıldı.



10. Yapı Sektörü Buluşması'na 11 kamu kurumu ve yatırımcı kuruluş, 15 mimarlık ofisi, 12 yapı sektörü firması katıldı. 10. Yapı Sektörü Buluşması'na katılan kamu kurumları ve yatırımcı kuruluşlar, mimarlık ofisleri ve yapı sektörü firmaları şu şekilde sıralandı: 


Kamu Kurumları ve Yatırımcı Kuruluşlar 

Adalet Bakanlığı, İller Bankası, Karayolları Genel Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Rönesans İnşaat, Sağlık Bakanlığı, Tepe İnşaat, Oyak Grubu, Türkerler İnşaat ve Yenigün İnşaat.


Yapı Sektörü Firmaları 

AGC Chemicals Europe, AKG Gazbeton, Alsecco, Anba Haber, Bürotime, Dalsan Alçı, Forbo Flooring Systems,Kaleseramik, Nurus,Saint - Gobain Rigips, Şişecam Düzcam, Vanucci.


Mimarlık Ofisleri

A Tasarım Mimarlık, ACE Mimarlık, BT Mimarlık, Erkal Mimarlık, Irmak Proje, İpbüken Mimarlık, İtez Mimarlık, Kural Mimarlar, Meriç Dizayn, Motto Mimarlık, MS Başkent Mimarlık, Öncüoğlu+ACP Mimarlık, Ven Mimarlık, Yakup Hazan Mimarlık, Yazgan Tasarım Mimarlık.



10. Yapı Sektörü Buluşmaları sona erdi!



Katılımcılar Buluşma’dan Memnun Ayrıldı

Buluşma'nın ilk gününde kamu kurumları ve yatırımcı kuruluşlar ile yapı sektörü temsilcileri; ikinci gününde ise TSMD üyesi mimarların ofisleri ile yapı sektörü temsilcilerinin ikili görüşmeleri yapıldı. Görüşmelerde yapı sektörü firmaları yeni ürünlerini mimarlara ve kamu temsilcilerine aktarma fırsatı yakaladılar. 



10. Yapı Sektörü Buluşmaları sona erdi!



Buluşmalar sonrası katılımcılara yönelik yapılan anket sonuçları, çoğunluğun buluşmadan memnun kaldığını gösteriyor. 


36 katılımcının cevaplamış olduğu ankete göre; çoğunun genel anlamda buluşmadan memnun ayrıldığı sonucu çıkıyor. 



10. Yapı Sektörü Buluşmaları sona erdi!



5 üzerinden değerlendirilmesi istenen toplantı düzeni, program, mekan, katılımcılar ve ikram konularının sonuçları da yukarıdaki grafikte veriliyor. 


Bir sonraki Yapı Sektörü Buluşması Nisan 2016’da  Ankara  TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılacak. Detaylar ilerleyen günlerde sizlerle paylaşılacak.


Geri Dön