30 / 04 / 2024

100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadar? Prefabrik ev yapmak maliyetli mi?

100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadar? Prefabrik ev yapmak maliyetli mi?

Prefabrik evler son zamanlarda tercih edilen konutlar arasında yer alıyor. Ülkemizde pek yaygın olmayan prefabrik evler hakkında birden çok soru soruyor. Onlardan biri de Prefabrik ev yapmak maliyetli mi? İşte merak edilen yanıtlar!



Prefabrik konutlar, son zamanlarda şehrin keşmeşinden bıkan insanların tercihi oluyor. Doğada bir ev arayışı içinde olanlar, prefabrik konutlara koşuyor. Yaşanılan koronavirüs salgınından sonra vatandaşlar prefabrik evlerinde şehirden uzak kafa dinlemek istiyor. Prefabrik evleri duyan ancak yapımı ve maliyeti hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler haberimizden faydalanabilirler. Memleketinde veya sakin bir köyde arsası olanlar prefabrik konutların maliyetinin ne kadar olacağını ve her yere prefabrik evlerin yapılıp yapılamayacağını öğrenmek istiyor. İşte prefabrik konutlara dair merak edilenler…

100 METREKARE PREFABRİK EVİN MALİYETİ NE KADAR?

100 metrekare prefabrik evlerin maliyeti pek çok vatandaş tarafından araştırılıyor. 2022 yılı başlangıç fiyatları göz önüne alındığında 3+1 kullanım planına sahip 100 m2 prefabrik ev fiyatı 150.000 TL. Bu fiyatın içinde evin kurulumuna ait duvar, çatı, kapı ve pencere, elektrik ve su tesisat dahildir. Aynı zamanda evin iç ve dış boya malzemeleri ve tüm montaj uygulamaları verilen ücrete tabidir.


Geri Dön