03 / 05 / 2024

1.150 TL-7.200TL ödeme yapılıyor! Hemen başvuran kapıyor! Paralar hesaplara yatmaya başladı! Hala geç değil! 

1.150 TL-7.200TL ödeme yapılıyor! Hemen başvuran kapıyor! Paralar hesaplara yatmaya başladı! Hala geç değil! 

Devlet, dar gelirli, yardıma muhtaç kişilere sosyal yardım ödemesi yapıyor. Aylık ödemesi ise 3 bin 336 TL'ye çıkıyor. Bakanlık, 50'den fazla program yürütüyor. İşte kalem kalem devlet tarafından yapılan nakit destek ödemeleri...



Emekliler 1 Ocak 2023 zammınıza hemen bir göz atın! Tek tek BağKur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 2023 zam tablosu!ELEKTRİK DESTEĞİ: Geliri düşük ailelere, ortalama 75 ila 150 kilovatsaate karşılık gelecek tutar kadar nakit desteği yapılıyor.

YAŞLI AYLIĞI: Herhangi bir sosyal güvenceye sahip olmayan kişi ve eşini kapsayacak şekilde 65 yaş üstü vatandaşlara aylık bin 536 lira 70 kuruş yardım ücreti veriliyor.

ENGELLİ AYLIĞI: Sosyal güvenceyr sahip olmayan ve hane içindeki net geliri asgari ücretin altında olan engelli vatandaşlara da aylık bin 226 lira 69 kuruş ve bin 840 lira aralığında maddi yardım sunuluyor. Engelli yakınlarına da aylık bin 226 lira 69 kuruş destek ödemesi yapılıyor.

GENEL SAĞLIK SİGORTASI PRİM ÖDEMELERİ: Sosyal güvence altında olmayan tüm vatandaşlara hükümet tarafından aylık 258 lira 84 kuruş yardım yapılıyor.

SAĞLIK VE GEBELİK YARDIMLARI: 0-6 Yaş grubu çocuklar ve hamileler için 100 lira ve 500 lira arasında sağlık yardımı yapılıyor.

KRONİK HASTALIK YARDIMLARI: Tüberküloz ve SSPE hastalığı sebebiyle psiko-sosyal ve mali kayıp yaşayan hastalar için aylık 3 bin 336 lira 3 kuruş nakit destek yardımı yapılıyor.

Selçuk Geçer'den son uyarı... Herkes baksın! Dolar bu tarihte ortalığı kasıp kavuracak

Halkbank Okula Dönüş Kampanyası'yla tam 200 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatı!

Tahıl koridorundan 2,5 milyon ton tahıl geçti! Buğday, arpa, mısır fiyatları arttı mı? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön