Genel

118 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun fiyatları ile vatandaşların dikkat çekmeyi başarıyor. Prefabrik evler, çevre koşulları baz alınarak üretilir ve metrekare oranları değişiklik gösterebilir bu şekilde kendi evinizi istediğiniz şekilde ürettirebilirsiniz. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 202jpg' alt='Elif Alpar'/>Prefabrik evler, uygun fiyatları ile vatandaşların dikkat çekmeyi başarıyor

Prefabrik evler, uygun fiyatları ile vatandaşların dikkat çekmeyi başarıyor. Prefabrik evler, çevre koşulları baz alınarak üretilir ve metrekare oranları değişiklik gösterebilir bu şekilde kendi evinizi istediğiniz şekilde ürettirebilirsiniz. Dör mevsim içinde rahatça yaşanabilir olan prefabrik evler, demonte olarak fabrikada üretilir. Şantiye ortamına ihtiyaç duymayan yapılar olan prefabrik evler, konforlu bir yaşamın ekonomik yolu.

Prefabrik evler, 50 ve 60 yıla kadar dayanıklılık gösteriyor. Dayanıklı bir yapı inşa etmek için harcanacak giderlere uygun fiyatlı bir çözüm olarak görülen evlerin fiyatları betonarme evlere göre daha ucuz. Bu senenin yeni trendi prefabrik evlerin fiyatları, 118 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatarı ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

PREFABRİK EV 14 TEMMUZ 2022 FİYAT LİSTESİ

Editörün Notu: Bu haber 14 Temmuz 2022 tarihinde saat 09.30'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 61 kuruş, Euro 17 lira 67 kuruş, altının gramı ise 995 lira 85 değerindedir.

*Fiyatlar klasprefabrikcom'dan alınmıştır.

4K video kaydı yapabilen Huawei P50 Pro'ya 4 bin 500 TL indirim! 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta büyük indirim! Ayçiçek yağı, çay, tavuk eti ve zeytinyağı fiyatları dip yaptı! 14 Temmuz 2022 fiyat listesi

Buğday fiyatları bayram sonrası ne oldu? Buğday fiyatı hangi borsada kaç TL? İşte 14 Temmuz 2022 buğday fiyat listesi...

Zamlı asgari ücretler hesaplara ne zaman yatacak? İşte zamlı asgari ücretin yatacağı o tarih! Hemen bu tarihe bakın!