Genel

118 bin TL’ye ev sahibi olmak imkansız değil! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 10 Ağustos 2022 fiyat listesi....

Düşük bir bütçeyle düşlerinin evine sahip olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi…Prefabrik evler, betonarme evlere göre daha uygun fiyatlı

Düşük bir bütçeyle düşlerinin evine sahip olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Prefabrik evler, betonarme evlere göre daha uygun fiyatlı. 60 seneye kadar dayanıklılık sağlayan prefabrik evler,  yeterli yalıtım uygulandığı zaman enerji bakımından verimlilik sağlıyor.

Her mevsimde içinde yaşanabilir bir hayat sunan prefabrik evler, inşaat ortamına ihtiyaç duymuyor. Hızlı üretim ve teslimat fırsatlarıyla kolaylık sağlayan prefabrik evler istenilen mekana taşınabiliyor. 

Oda sayısı ve metrekare olarak değişiklik gösterebilen prefabrik evler tek veya çift olarak da yapılabilmektedir. Mevcut planlara göre satılan prefabrik evler olduğu gibi, kişilerin isteklerine göre imal edilen prefabrik evler de bulunuyor. Son dönemde herkesin araştırma konusu olan Prefabrik evlerin fiyatları 118 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi…

PREFABRİK EV 10 AĞUSTOS 2022 FİYAT LİSTESİ

Fiyatlar Prefabrikevimcom'dan alındı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 08.44'de yazıldı. An itibarıyla dolar 18 lira 1 kuruş, euro 18 lira 39kuruş, altının gramı ise bin 44 lira 75 kuruş değerindedir.

TOKİ projelerindeki konutları Suriyeliler kaptığı ortaya çıktı, TOKİ'nin sitesinden kazananlar listeleri kaldırıldı! 

Yastık altındaki dolarlar gün yüzüne çıksın! Nefesler kesildi! Son dakika dolar gelişmesi

Sıcaklar zeytini vurdu! İspanya'da zeytinyağı üretimi düştü! Türkiye İhracattan umutlu! Fiyatlar nasıl etkilenecek?