Kent Haberleri

12 ay boyunca tam tamına 1.250 lira alacaksınız! Hesaplara peş peşe yatıyor! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli vatandaşlar Aile Destek Programının detaylarını merak ediyor ve araştırıyor. Aile destek ödemeleri kapsamında 12 ay boyunca tam tamına 1.250 lira alacaksınız... Hesaplara peş peşe yatıyor... Sakın kaçırmayın...Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Aile Destek Programı kapsamında hesaplara her ay tam tamına 1

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, son zamanlarda artan hayat pahalılığından olumsuz etkilenen, gerekli şartları karşılayan dar gelirlilere belirli tutarlarda ödeme yapıyor.

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Aile Destek Programı kapsamında hesaplara her ay tam tamına 1.250 TL yatıyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 29 Temmuz 2022 tarihinde ödenmeye başlanan ve sonrasından miktarı yükseltilen desteğin Kasım ayı kapsamında hangi gün hesaplara yatırılacağı da merak ediliyor ve araştırıyor. 

Aile Destek Programı ile ilgili olarak bilgi almak isteyen vatandaşlar "Aile destek programı ödemeleri ayın kaçında yapılıyor? Aile Destek Programı ödemeleri kaç TL yatacak? Aile Destek Ödemesi Kasım 2022 hesaplara yattı mı?" sorularının yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. 

Aile destek ödemeleri kapsamında 12 ay boyunca tam tamına 1.250 lira alacaksınız... Hesaplara peş peşe yatıyor... Sakın kaçırmayın...

 

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ KAÇ TL KASIM 2022?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Aile Destek Programı ödemelerinde, gelir miktarına göre yardım tutarı değişiyor. Yine verilen bilgiye göre bu doğrultuda hane içinde kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre ödeme tutarları şöyle:

450 Türk Lirası ve altı olanlar: 600 Türk Lirası,
450 Türk Lirası üzeri - 911,15 Türk Lirası ve altı olanlar: 550 Türk Lirası,
911,15 Türk Lirası üzeri - 1372,30 lira ve altı olanlar: 500 Türk Lirası,
1372,30 Türk Lirası üzeri - 1833,45 Türk Lirası'ndan az olanlar: 450 Türk Lirası.

KASIM 2022 AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ TARİHİ 

Yine verilen bilgilere göre, 2022 Kasım ayı için Aile Destek Paketi ödemeleri hakkında şu an için herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ödemelerin yapılacağı tarih açıklandığında haberimizde yer alacak.

Altında resmen kıyamet koptu! Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı duyanların ağzı bir karış açık kaldı!

Gram altını olanlar için hayati uyarı geldi! Altın Adam İslam Memiş resmen açıkladı! Altını olanlar hemen göz atın!

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Emekli maaşı hesaplamaları tepetaklak oldu! 1 Ocak 2023 emekli  maaşını öğrenmek isteyenler hemen bakın!