Altın & Gümüş

12 TL barajını geçen gümüş gümbür gümbür geliyor! Gümüş için zirve rakam açıklandı

Gümüş fiyatları son haftalarda sert düşüşler yaşadı. Geçtiğimiz hafta 12,20 TL seviyesine yükselen gümüş tekrar düştü. Bugün gümüş tekrar 12 TL barajını geçerek gümbür gümbür geliyor.  Gümüş fiyatları 2022 yılına çok kötü performans sergilerken yatırımcılar korkulu bir şekilde, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağınnı merak etmeye başladı

Son dakika gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları 2022 yılına çok kötü performans sergilerken yatırımcılar korkulu bir şekilde, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağınnı merak etmeye başladı.

Bugün gümüş 12 TL barajını geçerek gümbür güöbür gelmeye başladı. Ardından Uzmanlardan hemen gümüş için rekor rakam tahmini geldi. 

GÜMÜŞ FİYATLARI 12 TL BARAJINI AŞTI

Bugün gümüş fiyatları 12 TL barajını aştı. Yükselişe geçen gümüş fiyatları gümbür gümbür geliyor. Dolara inat yükselişine devam eden gümüş, bugün yatırımcılarının yüzünü güldürmeyei başardı. 

Gümüş pandemi ile birlikte sıkça duyulmaya başlamış,  milyonlarca yatırımcının da tercihleri arasında yer almıştı. Son zamanlardaki düşüşleri karşısında yatırımcısını üzen gümüş bugün tekrar yükselişe geçti.

 

GÜMÜŞ İÇİN REKOR RAKAM VERİLDİ

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken uzmanlardan son dakika açıklaması geldi. Uzmanlar gümüş fiyatlarının 2023 yılında rekor kıracağını söylyerek rakam verdi.

2023 yılından doların hız kesmesi ile gümüş fiyatlarında rekorların görüleceğini söyleyen uzmanlar, ümüş ve altın rasyosunun 80'in üzerine çıkması  öngörüyor.

 

Amerikan finans kurulu Citi, gelecek sene gümüş fiyatında sıçrama olacağını söyledi ve fiyatların 25 dolara geri dönebileceği tahmininde bulundu.Yatırım bankası, önümüzdeki üç ila altı ay içinde  gümüşün satın alma fırsatı sağlayacağını da ayrıca ekledi.  

Peki bugün gümüş alış satış fiyatı ne kadar? Gümüşn gümüşün ons fiyatı kaç dolar? Gümüş fiyatları ne kadar oldu?

 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLDU? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ TL? 1 KASIM 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Güncel gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün alış fiyatı 11,78 TL, satış fiyatı 12,26 TL seviyesinden işlem görüyor. Ons gümüş ise bugün 19,75 dolara yükseldi.

Gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceği belli oldu! Yatırımcılar o gün geliyor, hazır olun,

Analistler açıkladı! 2023 gümüş yılı olacak, dolar hız kesecek!