04 / 05 / 2024

120 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar?14 Nisan 2023 fiyat listesi!

120 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar?14 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Depremden hasar görmüş illere prefabrik ev göndermek isteyen ya da kendi için araştırma yapan pek çok kişi vardır. İşte detaylar!



PREFABRİK EV YAPIMI KAÇ GÜN SÜRER?

Yerleşim alanına, planına uygun olmak üzere tasarlanabilen prefabrik konutlar, istenildiği zaman sökülebilir ve başka bir yere de taşınabilir. Ev sahibinin isteğine göre de prefabrik evlerin parçaları üretilebiliyor. Bu üretilen parçalar monte edilerek ev inşa ediliyor. Bu yüzden de evin özelliklerine bağlı olarak yaklaşık olarak 1 hafta içinde kurulumu tamamlanır.

120 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar?14 Nisan 2023 fiyat listesi!

Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte bu konudaki ayrıntılar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön