10 / 05 / 2024

1250 TL'lik devlet desteğine zam gelecek mi? Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara yattı mı?

1250 TL'lik devlet desteğine zam gelecek mi? Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile Destek Paketinden faydalanan milyonlarca vatandaş ödemelere zam yapılıp yapılmayacağını sorguluyor. Peki Aile Destek Paketine zam gelecek mi? 2023 Aile Sosyal Destek ödemelerine zam geldi mi? İşte detaylar...



Asgari, memur ve emekli maaş zammını duyurmasından sonra Aile Destek Programı ödemelerine ne kadar zam geleceği gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 12 ay boyunca dar gelirli vatandaşlara 850 TL-1250 TL aralığında değişen miktarlarda destek ödemesi yapılıyor.

1250 TL lik devlet desteğine zam gelecek mi? Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile Destek Paketi başvuruları e-Devlet'ten ve ikametgâh adresinin bağlı olduğu Dayanışma Vakfı'ndan yapılıyor. Başvurusu onaylanan vatandaşlar ödemelerini PTT'den alıyor. Yeni yılın gelmesiyle ocak ayı ödeme tarihleri, Aile Destek ödemesine başvuru yapanlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, "Aile Destek Programı ödemelerine zam geldi mi? Aile destek ödemesi hesaplara ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar... 1250 TL'lik devlet desteğine zam gelecek mi? Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara yattı mı?


Geri Dön