Ekonomi

14 gün sonra borçlar siliniyor! İşte detaylar!

Dar gelirli vatandaşların borçları siliniyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren haberin içeriği yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte detaylar!Bu kanun kapsamında dar gelirli milyonlarca kişinin borçları silinecek

AK Parti’nin torba yasa teklifi son halini bulmaya başladı. Bu kanun kapsamında dar gelirli milyonlarca kişinin borçları silinecek.

İşte merak edilen haberin detayları…

MİLYONLARCA KİŞİNİN BORCU SİLİNİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün merakla beklenen sosyal konut projesini duyurmuştu. TOKİ ucuz konut projesine başvuran kişi sayısı bir buçuk milyonu geçti. AK Parti’nin ekonomi içerikli torba yasa teklifinin son hali de belli olmaya başladı. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren kanun düzenlemesinde, dar gelirli vatandaşların borçları silinecek.

İşte detaylar…

Torba yasası için gözler TBMM’de. TBMM’de gündem bir hayli yoğun. AK Parti’nin hazırladığı ekonomi içerikli torba kanun teklifi Meclis’e sunulmayı bekliyor. Buna göre dar gelirli milyonlarca kişinin borçları silinecek.

BORÇLAR SİLİNECEK!

Hazırlanan paket içinde halihazırda bulunan 6 milyon dar gelirli vatandaşın 15 Ağustos öncesine ait icra ve haciz işlemi başlatılmıştı ve 40 milyar lira tutarındaki borçlar silinmeyi bekliyor. Bu bağlamda icralarda da düzenleme yapılacak.

İCRA TAKİBİNDEKİ O BORÇLARI DEVLET ÜSTLENECEK!

1 milyona yakın vatandaşın varlık yönetim şirketlerine devredilmiş 2.500 liraya kadar icra takibindeki borçlarını devlet üstlenecek ve bu borçlar silinecek.

16 Eylül evde bakım maaşı yatan iller açıklandı mı? İşte 16 Eylül 2022 evde bakım maaşı yatan iller!

Akaryakıt fiyatlarında ibre tersine dönüyor! İşte 16 Eylül Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 16 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum