Ekonomi

Duyuru üzerine duyuru yapıldı! Ziraat Bankası müşterilerinin 12 günü kaldı!

Ziraat Bankası müşteri için duyuru yapıldı. Bankanın müşterilerine özel başlayan kampanyanın son 12 günü kaldı. İşte detaylar!12 Ekim tarihinde başlayan kampanya 31 Ekim tarihinde son bulacak

Ziraat Bankası harekete geçti. 12 Ekim tarihinde başlayan kampanya 31 Ekim tarihinde son bulacak. Ekim ayında başlayan kampanya için son günlere girildi. Ziraat Bankası yaptığı açıklama yaptı. Bankanın yaptığı açıklama şu şekilde; “Kredi kartınız ile yaptığınız alışverişlerinizi, Bankkart Liralarınız ile hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman ödeyebilirsiniz.”

İşte haberin detayları…

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRALAR KULLANILABİLİR DURUMDA!

Ziraat Bankasının bu kampanyasına katılım şu şekildedir; Sadece bireysel kredi kartları ile yapılan ve karta TL olarak yansıyan alışverişler Bankkart Lira ile ödenen yani bu şekilde belirtilen duyuruda yalnızca bireysel kredi kartı ya da banka kartı ile kazanılmış olan Bankkart Liralar kullanılabileceği duyuruldu.

Ödeme Bankkart Mobil, Ziraat Mobil ve İnternet Şube ile “Bankkart Lira İle Öde” menüsünden veya ekranda listelenen uygun alışverişler üzerindeki “Bankkart Lira İle Öde” butonuna tıklayarak kolaylıkla yapılıyor.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada; Ödeme yapılabilmesi için Bankkart Kumbarada ödenecek alışverişin tutarına eşit veyahut daha fazla tutarda Bankkart Lira bulunması gerekiyor. Kısmi ödeme yapılabileceği belirtildi ve peşin alışverişler aynı gün veya dönem içine girdikten sonra, hesap kesim tarihine kadar Bankkart Lira ile ödenebileceği duyuruldu.

KAMPANYANIN AYRINTILARI NELERDİR?

2022 mazot gübre desteği ne zaman ödeniyor? Mazot gübre desteği yattı mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? İşte TOKİ başvuru 2022 fiyatları

TOKİ başvuru şartları 2022 peşinat ne kadar?