29 / 04 / 2024

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükseldi! Altın bilezik almak isteyenler hemen bakın

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükseldi! Altın bilezik almak isteyenler hemen bakın

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Altın fiyatları dün düşüşe geçerken bugün tekrar yükseldi. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 22 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları.



Altın bilezik fiyatları 22 Kasım Salı günü vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda rekor seviyelere yükselirken şu sıralar dalgalı seyrediyor.  Dolar endekindeki düşüş altın fiyatlarının yükselmesini sağladı. Altın bilezik almak isteyenler güncel altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altın için peş peşe rakamlar vermişti. Gram altın ilk aşamada 1090 ardından 1100 TL olacak diyen İslam Memiş altın ve bilezik almak isteyen yatırımcılara uyarıda bulundu.

Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları güncel...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön