13 / 05 / 2024

150 milyon dolara satılık ev

150 milyon dolara satılık ev

Evimiz Hollywood'da gibi dizilerin yapımcısı Aaron Spelling'in dul eşi Holmby Hills'deki malikanelerini 150 milyon dolardan satışa çıkardı



Şato olarak anılan evin büyüklüğü 56 bin 599 fit kare büyüklüğüyle dikkat çekiyor. Spelling'in evin satışını yapacak olan emlakçıyı da beyaz tüylü Terrier'inin seçtiği belirtiliyor. Dışında büyük bir gül bahçesi de barındıran bu gayrimenkul ABD'de bugüne kadar satışa çıkmış en pahalı ev olma özelliği de taşıyor.

Oda sayısını bilmiyorum

Evin oda sayısı ile ilgili olarak tam bir rakam telaffuz edilemiyor. Ancak, bu sayının en az 100'ü bulduğunu tahmin eden Candy Spelling, konuyu şöyle açıklıyor: "Aslına bakarsanız odaları hiç saymadım. Zaten yanlış insana soruyorsunuz. Ben evdeki oda sayısıyla ilgilenemeyecek kadar meşguldüm."

Ayrıca evin kendisine ait otoparkının da 100 araçlık olduğu söyleniyor. Evin ünlü yapımcı ve ailesinin resimleriyle süslü mobilyaları ile birlikte eşyaları ile satılabileceği de söyleniyor.

Sinema odası favorim

Evde en sevdiği odanın sinema odası olduğunu da ifade eden Bayan Spelling, "Orada çok sayıda film izlerdik. En güzel günlerimiz o odada geçti. Hálá evde o odanın tadını çıkartmaya çalışıyorum. Orası eşim Aaron için bir kaçış odasıydı. Odayı bir teknoloji kullanarak tamamen tozdan uzak hale getirmiştik. Sinema odamızda projeksiyon sistemi istediğimizde yer altına gizlenebilecek şekilde tasarlanmıştı."
Hürriyet


Geri Dön