02 / 05 / 2024

1954 yılında Söğütlü Yayla arsaları satışa sunulmuş!

1954 yılında Söğütlü Yayla arsaları satışa sunulmuş!

1954 yılında Söğütlü Yayla mevkinde bulunan arsalar parsellenerek satışa sunulmuş. Eski Londra asfaltı üzerinde bulunan yüzer ve iki yüzer metrekare olarak parsellenen arsaları, metrekaresi 6, 8, 10 liraya satın almak mümkünmüş.



           BAHÇELİ FERAH EVLER ARSALARI

 

    İnşaat Müessesesi, İstikbalin En Kıymetli Arsaları


Yeni parsellediğimiz SÖĞÜTLÜ YAYLA arsalarının satışı devam etmektedir.

FERAH EVLERDEN ayırtacağınız bir arsa, sizi ömrünüzce refah içinde yaşatır.

     Söğütlü Yayla arsaları şimdiye kadar satılan arsaların fevkinde ve tam Londra asfaltı üzerinde, şehre 2,5 kilometre mesafede, suyu içinde, kanalizasyon hazır, elektrik ve fabrikalar içinde, İstanbul'un en nadide bir mahallesidir.


    Söğütlü Yayla arsalarını satışa arz ettiğimizi sayın müşterilerimize iftiharla müjdeleriz. İzdihama mani olmak için Pazar günü saat 9'dan 17'ye kadar her 1 saat başında 2 otobüs Beyazıt Dişçi Mektebi önünden kalkacaktır. Satılan arsaların tapuları günü gününe verilmektedir. Peşin olarak arsa alan müşterilere yüzde on beş iskonto yapılır. Parsellenmiş arsalarımız 100 metreden 200 metreye kadardır.

   

 Arsaları görmek isteyen sayın müşterilerimiz her gün saat 12.30'da yazıhanemiz önünden kalkan vasıtalarımızla ücretsiz olarak götürülür. Eski Baruthane'de yeni kurulacak 30.000 nüfuslu küçük şehrin karşısında ve yeni açılan turistik Londra asfaltı üzerinde yeni parsellemiş olduğumuz arsalarımızın metrekaresi 6, 8 ve 10 lira arasında 3 Ekim Pazar günü satışa çıkaracağımızı kıymetli müşterilerimize müjdeleriz. Bahçelievler'deki arsalarımızın satışı devam etmektedir. Fiyatlar 4 ile 10 lira arasındadır. Arsa kapatan müşteriler 250 lira kapora vermek mecburiyetindedir. Adres: İstanbul Sultanhamam civarı Marpuşcular, Büyük Şişeci Han 18-19 tuhafiyeci mağazası ve arsaların sahibi Haydar Kütük'e müracaat edilmesi. Tel: 25919


(1954 yılında Reşat Altın 57 liraya satılıyormuş.)


Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com



Geri Dön