17 / 05 / 2024

eski londra asfaltı nerede

eski londra asfaltı nerede

1954 yılında Söğütlü Yayla mevkinde bulunan arsalar parsellenerek satışa sunulmuş. Eski Londra asfaltı üzerinde bulunan yüzer ve iki yüzer metrekare olarak parsellenen arsaları, metrekaresi 6, 8, 10 liraya satın almak mümkünmüş.

Arnavutköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesinin Güneyinde Kalan Tecil Harici Alan ve Çevresine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kate Moss Londra'daki evini satıyor!

İngiliz eski top model Kate Moss Londra'daki evini satışa çıkardı. Moss evi için 10 milyon sterlin istiyor. 

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

6 milyonluk asfalt sökülüp yeniden yapıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 milyon liraya sıcak asfalt yapılan İnönü ilçesindeki sokaklar, ilçe belediyesi tarafından kilit taşla değiştiriliyor. 

Gaziosmanpaşa 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Otogar Bağlantı Yolu Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Zerrin Tekindor Londra'dan 2 milyon 200 bin TL'ye ev aldı!

Zerrin Tekindor Londra Notting Hill'de bir daire sahibi oldu. 500 bin Pound'a (2 milyon 200 bin TL) aldığı evde eski eşi Çetin Tekindor'dan olan oğlu Hira kalıyor.

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor!

Londra'da bulunan "Tasarım Müzesi" eski yerinden Kensington Caddesi'ndeki yeni binasına taşındı. Taşınma sebebiyle yeni binada yapılan açılışa binanın mimarı John Pawson katıldı.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Manisa Selendi'de sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan ‘sıcak asfalt çalışması’ tüm hızıyla devam ediyor.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Selendi ve Kula arasına asfalt!

İl genelinde yürüttüğü asfalt çalışmaları ile yolları yenileyen ve konforlu hale getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgedeki sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Alpu'nun yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alpu İlçesine bağlı Gökçeoğlu, Karaçay, Fevziye, Mamure, Aktepe, Esence, Uyuzhamam, Koşmat ve Yeşildon Mahalleri arasında asfalt sathi kaplama işlemlerini sürdürüyor.

eski londra asfaltı nerede Haberi

eski londra asfaltı nerede

            BAHÇELİ FERAH EVLER ARSALARI

    İnşaat Müessesesi, İstikbalin En Kıymetli Arsaları


Yeni parsellediğimiz SÖĞÜTLÜ YAYLA arsalarının satışı devam etmektedir.

FERAH EVLERDEN ayırtacağınız bir arsa, sizi ömrünüzce refah içinde yaşatır.

     Söğütlü Yayla arsaları şimdiye kadar satılan arsaların fevkinde ve tam Londra asfaltı üzerinde, şehre 2,5 kilometre mesafede, suyu içinde, kanalizasyon hazır, elektrik ve fabrikalar içinde, İstanbul'un en nadide bir mahallesidir.


    Söğütlü Yayla arsalarını satışa arz ettiğimizi sayın müşterilerimize iftiharla müjdeleriz. İzdihama mani olmak için Pazar günü saat 9'dan 17'ye kadar her 1 saat başında 2 otobüs Beyazıt Dişçi Mektebi önünden kalkacaktır. Satılan arsaların tapuları günü gününe verilmektedir. Peşin olarak arsa alan müşterilere yüzde on beş iskonto yapılır. Parsellenmiş...