30 / 04 / 2024

1997 yılında Trio Konutları satışa sunulmuş!

1997 yılında Trio Konutları satışa sunulmuş!

1997 yılında Kadıköy Kozyatağı'nda inşa edilen Trio Konutları satışa sunulmuş. 20 dönümlük yeşil alanın bulunduğu site, 132 adet daireden oluşuyormuş ve daireler 285 metrekare büyüklüğündeymiş.



1997 yılında Trio Konutları satışa sunulmuş!


TRIO KONUTLARI


 Trio Konutları Plan 1

Burada keyifli, sağlıklı, güvenli bir yaşam için her şey düşünüldü.


Kozyatağı'nda yepyeni bir yerleşim birimi hayata geçiyor: Trio Konutları. İnşaat kalitesiyle, mimari tasarımıyla, sosyal ve sportif olanaklarıyla Kadıköy Yakası'nda çok özel bir yaşam alanı.


İşte Trio Konutları yerleşim planından birkaç küçük ayrıntı:

132 adet konut... 4 yatak odalı, 285 m2'lik daireler... 20 dönümlük yeşil alan... 17.000 m2'lik daire başına iki otomobil yeri ayrılan kapalı otopark... Özel güvenlik sistemi... Profesyonel servis ekibi... Ve işletmesini Hillside'ın yapacağı, Kadıköy Yakası'nın en gelişmiş sosyal ve spor tesisi Trio Club. Trio Konutları, ayrıntılara özen gösteren, zevkli, işini bilen ''profesyoneller'' için yaratılmış bir mekan. Üstelik zaman geçtikçe değeri çok daha fazla artacak bir yatırım alanı.


Siz de kendinize yeni bir yaşam alanı arıyorsanız ya da karlı bir yatırım yapmak istiyorsanız şimdi tam zamanı. Hemen arayın ve Trio Konutları hakkında bilgi alın.


Milliyet Gazetesi 9 Kasım 1997



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön