Otomobil

2. el otomobil fiyatlarında yüzde 10-15 düşüş bekleniyor!

Son dönemde fiyatların düştüğü ikinci el otomobil piyasasındaki son durum pek çok kişi tarafından merak edilirken, fiyatların yüzde 10-15 daha düşmesinin beklendiği belirtildi.

Son dönemde fiyatların düştüğü ikinci el otomobil piyasasındaki son durum yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler tarafından da merak ediliyor. Sektör tarafından paylaşılan detaylara göre 2. el otomobil fiyatlarındaki artış hızı yavaşlarken, özellikle vatandaşlar tarafından sıklıkla tercih ettiği modellerde de fiyatlar düştü.

Toprak yatırımcısı ve danışmanı 41,6 bin takipçili Aksel isimli kullanıcı, https://twitter.com/_ichimoku_ X sosyal medya hesabından 2. el araç fiyatları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Aksel paylaşımında az önce çok sevdiğim iyi bir galerici arkadaşı ile telefonda konuştuğunu belirterek, "2.el araç fiyatlarının önümüzdeki aylarda yüzde 10-15 gerileyeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Aksel'in paylaşımı şu şekilde:

Az önce çok sevdiğim iyi bir galerici arkadaşım işe telefonda konuştum.

2.el araç fiyatlarının önümüzdeki aylarda yüzde 10-15 gerileyeceğini söyledi.

Aynı şekilde şu anda piyasanı çok yavaş olduğunu alınan araçların 15 gün tezgahta beklemesinin kendilerine zarar yazdığını söyledi.

Sizin düşünceleriniz neler? Duyumlarınız var mı?

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

Kiracılar aman dikkat! Ev tahliye edildiği halde bunu yapmayan kira ödemeye devam edecek!

0.69 faizli konut kredisi hesaplama! 500 bin, 1 milyon, 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Gümüş fiyatı 11 yılın zirvesinde ve 30 doları aştı!