22 / 07 / 2024

Gümüş fiyatı 11 yılın zirvesinde ve 30 doları aştı!

Gümüş fiyatı 11 yılın zirvesinde ve 30 doları aştı!

Gümüşün ons fiyatı bugün yüzde 2,4 oranında artış ile birlikte 30 doları aşarak 11 senenin zirvesini görmüş oldu. Buna göre, altının ons fiyatı da bugün yüzde 1'lik artış ile 2 bin 405 dolara kadar gelmiş oldu.




Gümüş fiyatı bugün yüzde 2,4 artış ile ons başına 30,437 doları da aşarak 11 senenin aşan dönemin en yüksek seviyesine kadar ulaştığı kaydedildi. Gümüş yılbaşından bu yana yüzde 28 yükseliş göstererek altını geride bıraktı ve senenin en iyi performans gösteren ana emtialarından biri haline geldi.

dunya.com'da yer alan içeriğe göre; Bir diğer önemli emtia olan altın ise, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkilerinin şahin söylemlerinin ardından piyasaların faiz rotasını yeniden belirlemesi ile yönünün yukarıya çevirdi. Altın piyasaların son haftalarda faiz indirimlerine ilişkin tahminlerini artırmasıyla art arda ikinci haftalık yükselişine doğru ilerliyor. Spot altın, haftanın son işlem gününde yüzde 1 yükseliş ile 2 bin 405 doları gördü. Gram altın fiyatı da bugün 2 bin 490 TL'yi gördü.

Gümüş fiyatı 11 yılın zirvesinde ve 30 doları aştı!

ALTININ ONSU 17 DOLARA KADAR ÇIKTI

Kurtoğlu, altının onsunun  17 dolarlık bir artışla 2 bin 377 dolar seviyesine ulaştı ancak ABD borsasının açılmasıyla birlikte 2 bin 352 dolara kadar gerilemişti. Bu düşüş geçici olurken, ons altın şu anda 2 bin 384 dolar seviyesine yükseldiğini açıkladı.

'Ne altın, ne dolar ne de borsa' diyen Ekonomist Mert Başaran o yatırım aracını işaret etti!

Altın, dolar, konut , arsa ve mevduatta yıl sonuna kadar neler olacak? Uzmanı açıkladı

İslam Memiş'ten gram altın için 2 yeni tahmin daha geldi! İşte İslam Memiş'in telaffuz ettiği o rakamlar!

Kuyumcu altın fiyatları canlı! Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs 2024 altın fiyatları

Mevduat faizleri düşüyor! En iyi oranı veren banka bile yüzde 55 faiz veriyor!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön