26 / 06 / 2024

'Ne altın, ne dolar ne de borsa' diyen Ekonomist Mert Başaran o yatırım aracını işaret etti!

'Ne altın, ne dolar ne de borsa' diyen Ekonomist Mert Başaran o yatırım aracını işaret etti!

Yaptığı ekonomi yorumları ile dikkat çeken ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Ekonomist Mert Başaran yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İşte Mert Başaran'ın o açıklamalar...



Yaptığı ekonomi yorumları ile dikkat çeken ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasına adını yazdıran Ekonomist Mert Başaran, yine çok konuşulacak bazı açıklamalar yaptı. 

Pek çok yatırımcı son dönemlerde yatırım yapmak için dolar, altın ya da borsayı seçerken, Ekonomist Mert Başaran asıl kazanç sağlayacak olan yöntemi açıklayarak yine ağızları açık bıraktı.

Son dönemlerde deprem riski sebebiyle pek çok şehirde kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeye başlanmıştı. Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve 11 şehirde yıkıma sebep olan 6 Şubat depremleri sonrasında bu çalışmalar daha da hızlandırılmıştı. Ekonomist Mert Başaran bu çalışmalara dikkat ederek yatırım yapmak isteyen kişilere eski konut almalarını önerdi.

İşte yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran'ın o açıklamaları...

 Ne altın, ne dolar ne de borsa diyen Ekonomist Mert Başaran o yatırım aracını işaret etti!

KENTSEL DÖNÜŞÜME GİRECEK ESKİ KONUTLARI SATIN ALANLAR KÖŞE OLACAK!

Özel bir televizyon kanalının canlı yayınında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran yatırım yapmak isteyen kişilere önerilerde bulundu. Mert Başaran yapmış olduğu açıklamasında şu anda pek çok alanın kentsel dönüşüme girdiğini bu alanlarda yer alan konutların da önümüzdeki dönemde çok değerleneceğini dile getirdi.

Ekonomist Mert Başaran yaptığı açıklamasında "Ülkemizin neresinde olursanız olun hiç fark etmez, gidin 30, 40, 50 senelik binalardan konut alın. Paranız yetmiyorsa 1. el konut almaya gidin özellikle bir de site içerisindeyse, hele bir de büyük site içerisindeyse, hele bir de arsa payı büyükse gidin alın. Ucuz fiyata çünkü eski kimse beğenmiyor bu konutları. İçerisinde oturan yoksa, kiracı bulamasanız dahi alın. Bunlar önümüzdeki 5 sene içerisinde çok ciddi biçimde dönüşecek. Şu anda her yer dönüşecek." diyerek kentsel dönüşüme girecek olan konutların 5 sene içerisinde çok değerleneceğini ve yatırımcısını zengin edeceğini kaydetti.

Kiracıya eski ev sahibinden şok hamle: Yeni tuttuğu ev için emlakçıyı arayıp 'Kirayı ödemiyordu' dedi! 

Türk Kızılay, Düzce'de 3 adet iş yeri ile arsasını 54 milyon TL'ye satıyor! 

TOKİ'den tam 36 ilde konut ve iş yeri fırsatı! Yüzde 15 peşinat 60 ay vade imkanıyla!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön