18 / 06 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın için 2 yeni tahmin daha geldi! İşte İslam Memiş'in telaffuz ettiği o rakamlar!

İslam Memiş'ten gram altın için 2 yeni tahmin daha geldi! İşte İslam Memiş'in telaffuz ettiği o rakamlar!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Temmuz hazırlığınızı yapın' başlıklı bir video çekti ve gram altın için önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Her açıklaması yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Temmuz hazırlığınızı yapın' başlıklı bir video yayınladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çektiği Youtube videosunda, borsa, dolar, euro, gram altın ve ons altın için rakamsal bazda tahminlerini de tek tek açıkladı. 

İslam Memiş, "Piyasalarda sert dalgalanmalar var. Altın ve gümüşte sert yükselişler gördük fakat sonra aşağı yönlü trendler de var. Borsa İstanbul 10 bin 215 puanda. 10 bin 200 üzerinde tutunma çabasına devam ediyor. Ben 9 bin 800 - 10 bin 500 puan aralığını bekliyorum. Bakalım 10 bin puan altındaki teknik düzeltme olacak mı?

Dolar kurunda stabil, hareketsiz bir fiyatlama bulunuyor. Euro/dolar paritesi toparlandı. 1.0895'e kadar, neredeyse 1.09'a kadar toparlandı parite. Pozitif beklentimiz sürüyor. Euro'da beklemeyi tercih ediyoruz şu an için. Euro/doları 1.12'ye kadar bekleyeceğiz yıl içinde." dedi.

İslam Memiş ten gram altın için 2 yeni tahmin daha geldi! İşte İslam Memiş in telaffuz ettiği o rakamlar!

Her açıklaması dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ons altın ve gram altın için ise şu tahminleri yaptı...

"Ons altın 2 bin 376 dolarda. Bugün 2 bin 395 dolara kadar yükseldi" diyen İslam Memiş, altın rakamlarını değerlendirmelerini şu şekilde sürdürdü: "2 bin 380 direncini işaret etmiştim. Özellikle dolara geçiş için iyi bir fırsat olduğunu da belirtmiştim. Aynı düşüncem geçerli. Ons altında 2 bin 380 doların üzerinde kapanış olmazsa, aşağıda 2 bin 280 dolar destek seviyesi geçerliliğini koruyacak."

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın tahminini ise şu şekilde açıkladı: "Gram altın TL 2 bin 465-2 bin 475 lira aralığında. Gram altın bu hafta 2 bin 500 üzerini test etti. Alım yapılmaması uyarılarım vardı. Ons altın ne zaman ki 2 bin 280 dolar olur, gram altın o zaman alınır. Dolar sakin olduğu için gram altın artık ons altına göre hareket edecek. Tekrar gerileyen bir gram altın var. 2 bin 400-2 bin 500 lira geniş bant aralığını takip etmeye devam edeceğiz. Mayıs'taki bu dinlenme modu orta ve uzun vade yatırımcılar için fırsat sunuyor. Belki Haziran ayına da çekilebilir zirve. Düşüşler bir alım fırsatı. Altın fiyatlarındaki düşüşler kalıcı değil, alım fırsatı."

 

Yabancıya konut satışı kısıtlandığında emlak krizi ekonomik krize döner!

Milli Emlak'tan 30 bin, 33 bin ve 38 bin TL'ye arazi satacak! Mayıs 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Merkez Bankası resmen açıkladı! Faiz, dolar, enflasyon yıl sonunda böyle olacak!


Geri Dön