04 / 05 / 2024

2. Harita teşkilatları toplantısı Ankara Tapu Genel Müdürlüğü'nde yapılacak!

2. Harita teşkilatları toplantısı Ankara Tapu Genel Müdürlüğü'nde yapılacak!

Ekonomik işbirliği teşkilatı 2. Harita teşkilatları toplantısı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. İlk toplantı, 26 - 27 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılmıştı.



Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 2.Harita Teşkilatları Toplantısı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Toplantıda EİT ülkeleri arasında haritacılık alanında geleceğe yönelik bölgesel işbirliği imkânları, son gelişmeler, kullanılan teknolojiler, bilgi ve tecrübe değişimi konuları görüşülecek.


İlk toplantısı, 26-27 Eylül 2011 tarihleri arasında İran’ın Tahran Şehrinde gerçekleştirilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT), Harita Teşkilatları Toplantısı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Mustafa ÖZTÜRK ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut GÜNEY’in katılımı ile 08 Mayıs 2014 Saat: 09-30 da  Ankara  JW Marriott otelinde gerçekleştirilecek.


Ülkelerin haritacılık kuruluşlarının üst yöneticilerinin katıldığı EİT-2.Harita Teşkilatları Toplantısında; EİT ülkeleri arasında haritacılık alanında geleceğe yönelik bölgesel işbirliği imkânları, son gelişmeler, kullanılan teknolojiler, bilgi ve tecrübe değişimi konuları görüşülecek.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün ev sahibi olduğu toplantıda, haritacılık alanında yapılan çalışmalar hakkında Teşkilata Üye Devletler tarafından detaylı sunumlar yapılacak.



Geri Dön