06 / 05 / 2024

2 Mart 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Son dakika altın fiyatları

2 Mart 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler, yatırımcılar ve vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın fiyatlarındaki düşüş bugün yerini yükselişe bıraktı. Bu kapsamda altın bilezik fiyatları da yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar alt



SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 2 MART 2023!

2 Mart Perşembe son dakika altın fiyatları altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son dönemlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Yatırımcılar ''altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatı ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Ons altın bugün 1838 dolara kadar yükselirken, gram altın 1144 lira, çeyrek altın 1871 lira, yarım altın fiyatı 3743 lira, tam altın fiyatı 7456 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın gaza bastı! Elinde altını olanlar acil baksın! Gram ve çeyrek altın ne kadar? 2 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Dolar 6 TL birden fırlayacak! İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar o tarihte dövizcilere ışınlanacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön