28 / 04 / 2024

200 bin krediye ne kadar faiz ödenir? İşte bankaların faiz ve ödeme miktarları!

200 bin krediye ne kadar faiz ödenir? İşte bankaların faiz ve ödeme miktarları!

Geçim sıkıntısı ile birlikte kredilere duyulan ilgi arttı. Genel ihtiyaçların karşılanması adına verilen krediler genel olarak 100-200.000 TL olarak tercih ediliyor. Vatandaşlar kendileri adına en uygun krediye veren bankaları araştırıyor. İşte o bankalar…



Bankalar ertelemeleri, düşük faizle ya da mesleklere göre özel kredi imkanları sünüyor. Örnek olarak memurlara ya da özel sektör çalışanlarına özel farklı miktarlarda kredi kampanyaları açıklanıyor. Son dönemlerde en popüler kredi türlerinden birisi de üç ay ertelemeli krediler oldu. Bu krediler alındıktan sonra ödeme kolaylığı sağlaması sebebiyle tercih ediliyor.

 

200.000 TL kredi 

Son dönemlerde sıkça ilk üç ayı ertelemeli olan kredilerin kampanyaları duyuruluyor. 200.000 TL tutarında üç ay ertelemeli kredi seçenekleri de mevcut. Ertelemeli olarak verilen krediler günümüz enflasyon ortamında sıkça tercih ediliyor.

200.000 TL krediye ihtiyaç kredisi kapsam içerisinde kullanacak vatandaşlar eğitim, seyahat ya da evlilik ihtiyaçları için bu krediyi tercih ediyor. İhtiyaç kredileri için vade seçenekleri 36 aya kadar varıyor. Yapılan düzenlemeler ile birlikte en fazla 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi veriliyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun yapmış olduğu yeni bir düzenleme ile birlikte 100.000 TL’yi aşan tüm ihtiyaç kredileri için en fazla 12 ay vade yapılacak. Araç ya da konut kredisi olarak 200.000 TL alınmayacaksa yalnızca 12 ay vade ile ödeme yapılabilecek.


    Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
    Geri Dön