01 / 05 / 2024

200 bin TL'ye telefon mu olur demeyin! Çok özel iPhone 15 Pro ortaya çıktı!

200 bin TL'ye telefon mu olur demeyin! Çok özel iPhone 15 Pro ortaya çıktı!

Caviar, Barbie konseptli iPhone 15 Pro ve benzeri ürünleri duyurdu. Bu ürünler, yine oldukça yüksek fiyatlarla müşterilere sunulacak.



Lüks ürünlerin özelleştirilmiş ve zarif tasarımlarıyla tanınan Caviar, şimdi de Barbie temalı yeni koleksiyonuyla adından söz ettiriyor. Firma, popüler ürünlerin özgün versiyonlarını tasarlayarak onları sınırlı sayıda ve yüksek fiyat etiketleriyle lüks haline getiriyor. Barbiecore adı verilen bu yeni koleksiyon, ultra zenginlerin ve koleksiyoncuların dikkatini çekecek türden eşsiz ürünler sunuyor.

ShiftDeleteNet'ten Mustafa Demirdaş'ın haberine göre; koleksiyonun öne çıkan ürünlerinden biri, Barbie temalı Samsung Galaxy Z Flip5. Bu akıllı telefon, katlanabilir tasarımının yanı sıra suni kürkten yapılmış gerçek bir kabarık ponpon ve simgesel stiletto ayakkabıyla geliyor. Ayakkabının altın paneli lazer işlemesiyle detaylandırılmış ve cihazın arka kısmında 49 ışıltılı yakut bulunuyor.

Apple iPhone 15 Pro, Pro Max ve Watch Series 9 ise koleksiyonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Barbie temalı iPhone 15 Pro, pembe renkli timsah derisi ve 24K altın detaylarla özelleştirilmiş. Kamera adası çevresindeki Swarovski kristalleri ve altından dökülen çerçeve ile göz alıcı bir görünüme sahip. Apple Watch Series 9 ise Rose Gold PVD kaplama, altın dekoratif cıvatalar ve özel yapım paslanmaz çelik gövdeyle öne çıkıyor. Pembe kauçuk kayışıyla tamamlanan bu akıllı saat, lüksün ve zarafetin bir kombinasyonunu sunuyor.

Bu özel koleksiyon, sınırlı sayıda üretimle sunulacak. Her bir üründen sadece 99 adet üretilecek olması, bu ürünlerin nadirliğini ve özel niteliğini vurguluyor. Fiyatlar da bu eşsiz tasarımların yansıttığı üstün lüks seviyesine uygun olarak belirlenmiş durumda. Apple Watch Series 9, 1.900 dolardan, Galaxy Z Flip5 tasarımı 8.560 dolardan ve Barbie temalı iPhone 15 Pro ise 7.990 dolardan satışa sunulacak. Ayrıca koleksiyona iPhone 14 Pro seçeneği de eklenecek ve bu model 7.270 dolardan satın alınabilecek.

Barbiecore koleksiyonu, teknoloji ile lüksün ve moda ile özgünlüğün mükemmel birleşimini sunarak, özel ürünler arayanların dikkatini çekmeye devam edecek gibi görünüyor.

Xiaomi 13T'nin Özellikleri Ortaya Çıktı: Yüksek Performans ve Gelişmiş Kameralar!
Carrefoursa'dan Samsung S23 Ultra'ya 7 bin 9 TL indirim! 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...
Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max inanılmaz indirimle A101'de! 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Geri Dön