28 / 04 / 2024

2001 yılında Sinpaş Aqua Manors satışa sunulmuş!

2001 yılında Sinpaş Aqua Manors satışa sunulmuş!

2001 yılında Sinpaş Yapı'nın projesi olan Aqua Manors satışa sunulmuş. Çekmeköy'de 172 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek sitedeki konutlar 105 milyar liradan (bin 195 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.



2001 yılında Sinpaş Aqua Manors satışa sunulmuş!


İstanbul'un ikinci büyük Su Şehri projesi başlıyor


AQUA MANORS


 ''Yeni Yaşam Mimarisi''


Bu proje de ilk defa Aqua City gibi kısa sürede tamamlanacak. Bu projede de başlangıçta yer almak büyük avantajları beraberinde getirecek. Yine bol doğa, yine bol su... İlk projeden farkı ise mimarideki ''modern yorum'' ve dünya markası IBM-Sinpaş işbirliği ile Türkiye'de ilk kez ''Smart Home'' donanımlı akıllı ev teknolojisi, Aqua Manors'ta uygulanacak.


Aqua Manors, İstanbul Anadolu Yakası'nın hızla yükselen yeni değeri Çekmeköy bölgesinde yer alıyor. Otoyol ve ana caddelerden güvenli ve kolayca ulaşılıyor. Proje 172.000 m2 alan üzerinde olağanüstü bir peyzaj düzenlemesi ile insani değerleri ön planda tutan ve teknolojik yönü ile diğerlerinden ayrılan akıllı villalar ve Residence evlerden oluşuyor. Aqua Manors'ta yer alan her evde günışığını içeride tutan, işlevi dışa taşıyan panoramik cam cepheler hakim. Göletlerin (yaklaşık 200 m2) Kuğulu Park'ın, yüzme havuzlarının çevrelediği Blue Centrum, spor, eğlence ve yeni dostlukların merkezi olmanın ötesinde Aqua Manors'lılara ''Yeni Yaşam Mimarisi''ne özgü imkanlar sunuyor. Su pırıltısı, mavisi, dinginliği ve heyecanı ile Blue Centrum'a farklı bir duygu katıyor. 


Residence'larda yer alan evler 145 m2'den 332 m2'ye kadar size farklı 8 farklı seçenek sunuyor. Mekanlar olabildiğince esnek ve işlevsel... Geniş mutfak ve salonlar, barbekü, şömine ve dublekslere özel bahçe, Residence evlere farklı bir tat katıyor. Ayrıca babysitting, eczane, kuru temizleme-çamaşır servisi, ev bakım servisi, posta, kargo ve resepsiyon, residence lobi katında size sunulacak özel hizmetlerden bazıları.


Villaların her biri yaklaşık 350 m2. Her villanın kendine özel bahçesi, açık-kapalı yüzme havuzu, güneşlenme alanları, saunası ve farklı fonksiyonlarda 5 ayrı salonu var. Villaların yarım kat çözümü, çok sayıdaki salonu bahçe ile ilişkilendiriyor. Villaların bahçeleri ise 760 m2'ye kadar çıkabiliyor.


2001 yılında Sinpaş Aqua Manors satışa sunulmuş!


Kampanya süresi boyunca Sinpaş, Aqua Manors satış ofisi pazar dahil her gün açıktır.


Sinpaş YAPI ENDÜSTRİ ve TİC. A.Ş.


(2001 yılında Reşat Altın 87.800.000 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet 2 Kasım 2001



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön