13 / 05 / 2024

Sinpaş Su Şehri

Sinpaş Su Şehri

2001 yılında Sinpaş Yapı'nın projesi olan Aqua Manors satışa sunulmuş. Çekmeköy'de 172 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek sitedeki konutlar 105 milyar liradan (bin 195 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 CEO'su listesinde!

Ekonomist Dergisi "En Güçlü 50 Kadın CEO"sunu açıkladı. Sinpaş Gayrimenul Yatırım Ortaklığı CEO'su Seba Gacemer 50 kadın CEO arasında 2.1 milyon ciro ile 17. sırada yer aldı.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 20. kadın CEO'su oldu!

'Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su araştırması sonuçlarına göre, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, listede 20'nci sırada yer aldı...

Seba Gacemer, Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su arasında!

Ekonomist Dergisi'nin bu yıl sekizincisini gerçekleştirdiği ''Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO''su araştırması sonuçlandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer listede 20'nci sırada yer aldı

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Seba Gacemer Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su arasında!

Ekonomist Dergisi'nin bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ''Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO''su araştırması sonuçlandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer listede 9'uncu sırada yer aldı.

Sivas TOKİ Konutları'nda inşaat sürüyor!

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede inşaat çalışmaları süren binalarda incelemeler yaptı.

Sinpaş Su Şehri Haberi

Sinpaş Su Şehri



İstanbul'un ikinci büyük Su Şehri projesi başlıyor


AQUA MANORS


 ''Yeni Yaşam Mimarisi''


Bu proje de ilk defa Aqua City gibi kısa sürede tamamlanacak. Bu projede de başlangıçta yer almak büyük avantajları beraberinde getirecek. Yine bol doğa, yine bol su... İlk projeden farkı ise mimarideki ''modern yorum'' ve dünya markası IBM-Sinpaş işbirliği ile Türkiye'de ilk kez ''Smart Home'' donanımlı akıllı ev teknolojisi, Aqua Manors'ta uygulanacak.


Aqua Manors, İstanbul Anadolu Yakası'nın hızla yükselen yeni değeri Çekmeköy bölgesinde yer alıyor. Otoyol ve ana caddelerden güvenli ve kolayca ulaşılıyor. Proje 172.000 m2 alan üzerinde olağanüstü bir peyzaj düzenlemesi ile insani değerleri...