02 / 05 / 2024

2007 yılında Konsept İstanbul satışa sunulmuş!

2007 yılında Konsept İstanbul satışa sunulmuş!

2007 yılında Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de inşa ettiği Konsept İstanbul satışa sunulmuş. Satışa sunulan sitedeki konutlar 101 bin liradan (439 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.



2007 yılında Konsept İstanbul satışa sunulmuş!


Konsept İstanbul


İstanbul büyüyor, kalabalıklaşıyor... Gökyüzüne uzanan binalarımızda komşularımızla iç içe yaşıyoruz. Yaşadığımız kalabalıktan sıyrılıp ferah bir nefes almak için şehirden kaçış planları yapıyoruz. Konsept İstanbul panoramik görüş açısı ve yenilikçi yerleşim planıyla size daha sakin ve daha ferah bir yaşam sunuyor!


Yatay Yaşam Konsepti


Konsept İstanbul'da binaları olabildiğince az katlı tuttuk. Doğaya yakın olabilmeniz için terasları geniş bahçelerle donattık. Otoparkları yer altına gizledik. Alt katlar gün ışığından maksimum yararlansın diye blokların aralarında geniş boşluklar bıraktık. Daire planlarında koridorları kaldırarak küçük bir oda büyüklüğünde alanı ev yaşantısına dahil ettik. Geniş yeşil ve mavi alanlardan oluşan eşsiz bir peyzaj oluşturduk. Kendinizi her zaman bu mükemmel manzaranın içinde hissedebilmeniz için rüzgar almayan akıllı balkonlar tasarladık. Her yaştan insana hitap eden zengin sosyal ve sportif olanaklar ile yaşam standardını maksimuma çıkardık.


Anadolu Yakası'nın hızla gelişen Kurtköy'de inşa edilmekte olan Konsept İstanbul'a gelin, yatay bir yerleşim merkezinin size sunacağı avantajları keşfedin.


2007 yılında Konsept İstanbul satışa sunulmuş!


DUMANKAYA


(2007 yılında Reşat Altın 230 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet 21 Nisan 2007



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön