27 / 04 / 2024

2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları!

2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ispartakule Evleri

Başvuru süreci devam eden Ispartakule Evleri daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje 1.849 konut ve 33 ticari üniteden meydana geliyor. İşte 2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları...



Teslimlerin 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan  Ispartakule Evleri  başvuru bedeli alt gelir grubu için bin TL, orta gelir grubu için 5 bin TL olarak belirlendi. 


Ispartakule Evleri'nde alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 adet konut kura yöntemiyle satılıyor. Başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek projede 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek. Projede 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilecek.


İstanbul Avcılar'da  Emlak Konut GYO  tarafından hayata geçirilecek Ispartakule Evleri'nde alanları 87,22 metrekare ile 221,14 metrekare arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor. 


Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatlar!

1+1'ler 248 bin TL ile 295 bin TL, 

2+1'ler 289 bin TL ile 439 bin TL, 

3+1'ler 349 bin TL ile 595 bin TL, 

4+1'ler 459 bin TL ile 589 bin TL.


Sosyal alanları süs havuzu, buhar odası, fitness, sauna, otopark ve  kapalı havuzdan oluşan Ispartakule Emlak Konut projesinde  1.849 konut ve 33 ticari ünite bulunuyor. 


2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları!


Alt gelir grubu;

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

3-) Kişi; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapabilir.

4-)  Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb.. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.

5-)  Konut satın almak için başvuruda bulunanların İstanbul İl sınırları içerisinde 2 (iki) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.

6-)  Başvuruda bulunan kişilerin, T.C. sınırları dahilinde kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız bölüm bulunmaması ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.den gayrimenkul satın almamış (sözleşme devri yapanlar satın almış kabul edilecektir.) olmaları şartları aranacaktır.


Orta gelir grubu;

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

3-) Kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir.

4-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.


Özel durum grubu;

1-) Özel durumdan sadece, Şehit eşleri ve yetimleri, Gaziler ve Engelliler (engellilik oranı en az %70 olmalıdır.) başvuru yapabilirler.

2-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

3-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

4-) Kişi; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapabilir.

5-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb.. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.

6-) Başvuruda bulunan kişilerin, T.C. sınırları dahilinde kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız bölüm bulunmaması ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.den gayrimenkul satın almamış (sözleşme devri yapanlar satın almış kabul edilecektir.) olmaları şartları aranacaktır.


22 soruda Emlak Konut Ispartakule Evleri!


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi ve ödeme planı için tıklayın


Ispartakule Evleri iletişim bilgileri

Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön