29 / 04 / 2024

2021 emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

2021 emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

Bayram ikramiyesi yılda iki kez olmak üzere Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere 1.000 TL olarak ödeniyor...



İlk olarak 2018 yılında ödenmeye başlanan 1.000 TL tutarındaki emekli ikramiyesi yılda iki kez Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde yatırılıyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ramazan ayı için sayılı günler kala milyonlarca emekli bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 2021 Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar...

 2021 emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

2021 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK? 

2021 Emekli bayram ikramiyesinin yatacağı tarih hakkında henüz bir açıklama gelmedi.  Bu yıl 13 Nisan'da başlayacak olan Ramazan ayı 12 Mayıs'ta sona erecek.  Emekli ikramiyeleri bayramdan bir hafta önce hesaplara yattığı düşünülürse bu yıl emekli ikramiyelerinin Mayıs ayının 5'inden sonra hesaplara yatırılması bekleniyor...

 2021 emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

YENİ EMEKLİLER İKRAMİYE ALABİLECEK Mİ? 

Yeni emekli olan vatandaşlar da bayram ikramiyesinden faydalanabilecek. Mayıs sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar bu yılki 2 bayram ikramiyesini de alıabilecek, Temmuz sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar ise Kurban Bayramı ikramiyesini de alabilecek.

Emeklilere Müjde! Ramazan Bayramı ikramiyeleri erken ödenecek!

Tarih belli oldu! Emekli ikramiyeleri artacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön