Ekonomi

2022 emekli banka promosyonu ne kadar? En yüksek promosyonu veren banka hangisi?

Emekliler bankaların verdiği promosyon miktarını araştırmaya devam ediyor. İşte en yüksek promosyonu veren banka hangisidir? İşte detaylar!Hangi banka ne kadar promosyon veriyor, en yüksek promosyonu veren banka hangisidir? Soruları emeklilerin sorduğu sorular arasında bulunuyor

Bankaların promosyon miktarları emeklilerin gündeminde yer alıyor. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor, en yüksek promosyonu veren banka hangisidir? Soruları emeklilerin sorduğu sorular arasında bulunuyor.

İşte 2022 emekli banka promosyon miktarları ve detayları…

EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Promosyon ödemeleri 3 yıllık olarak düzenleniyor. Üç seneyi doldurmamış emekliler mevcut bankasından çıkış yapmak için ücret farkını ödemek zorunda kalırlar.

İŞ BANKASI PROMOSYON MİKTARI

İş Bankasından emekli maaşını alan vatandaşlar, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankasını tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında İş Bankasına taşırlarsa, SGK emeklileri yani Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur gibi 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanabilirler.

GARANTİ BBVA PROMOSYON MİKTARI!

Garanti BBVA bankasından promosyon almayı düşünen vatandaşlar ise, bin 500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 3 bin 500 TL, bin 500 TL ile 2 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 4 bin 250 TL, 2 bin 500 TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 5 bin TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır. Garanti BBVA ayrıca yakınını getir kampanyası ile maaşını taşımaya davet edilen her bir emekli yakını için de 250 TL ilave ödemesi yapılıyor.

ING TÜRKİYE PROMOSYON MİKTARI!

ING’ye emekli maaşını taşıyanlar, 5 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon alıyor. Bankadan yapılana açıklama şu şekilde; maaşını taşıyan emekliler, emekli arkadaşlarını INGli yaptıkları takdirde kişi başına 250 TL ve en çok 5 arkadaşını getirmek şartı ile toplamda bin 250 TLye varan ek promosyon kazanabilir. Bu şekilde emekliler toplamda 6 bin 250 TLye varan promosyon kazanma olanağı buluyor.

Emekli maaşını ING’ye bankaya taşıyanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; bin 500 TLye kadar ise 3 bin 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arası ise 4 bin 250 TL ve 2 bin 500 TL ve üzeri ise 5 bin TL nakit promosyon alınıyor.

Temmuz ayı enflasyon oranı açıklandı mı? Temmuz ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?

Benzin ne kadar oldu? 26 Temmuz benzin litre fiyatı kaç TL? 26 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 26 Temmuz Salı 22 ayar bilezik kaç TL?