10 / 05 / 2024

2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Savunma Bakanlığı başvuruları nereden yapılacak?

2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Savunma Bakanlığı başvuruları nereden yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, 2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? MSB personel alımı şartları belli oldu mu?



Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MSB'ye personel alınacağını duyurmuştu. Zaman ilerledikçe başvuru yapmak isteyenler, tarihleri öğrenmek istiyor. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada personel alımına dair değerlendirmeler yaptı. Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışma yaptıklarını belirten Akar, subay, astsubay, işçi, devlet memuru, askerî öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarını yaptıklarını açıklayan Akar, "Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor" dedi.

Açıklamasına devam eden Akar tüm gençleri MSB katılmaya davet ederek "Millî Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde ve ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz" diye ifade etti.

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 bin personel alımı başvuru tarihi hakkında yakın dönemde resmi bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki günlerde bir duyuru yapılması tahmin ediliyor.

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NERDEN YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuru işlemleri, personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılıyor. 30 bin alıma dair ilan yayınlandıktan sonra adaylar internet üzerinden müracaatlarını gerçekleştirecek. 

Başvuru özel ve genel koşulları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Öte yandan adayların herhangi bir kuruma bizzat giderek başvuru yapmasına gerek olmayacak. İlanda eğitim, sınav, yaş ve diğer şartlar da bulunacak.

Belediye işçisine kadro gelecek mi? Belediye şirket işçilerine son dakika kadro müjdesi var mı?

Evde bakım yardımı alanlar dikkat! Çifte piyango resmen geliyor: Hem maaş artacak hem sigorta yapılacak!


Geri Dön