11 / 05 / 2024

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi



2023 TOKİ İZMİR MÜSTAKİL ARSA KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde 4 bin 900 müstakil arsa kura çekimi 25 Nisan tarihinde gerçekleştirildi.

İzmir arsa kuraları sabah saat 10.00'da başladı ve kura çekilişinden sonra sonuçlar e-Devlet Kapısı sistemi üzerinden sorgulanmaya başlandı.

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

2023 TOKİ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

2023 TOKİ sonuçları, çekilişlerin gerçekleşmesinin ardından kuraya çekilişe katılmaya hak kazanan vatandaşlar e-Devlet Kapısı sistemi üzerinden "Talep Toplama Projeleri İçin Hak Sahipliği Kura Sonucu Sorgulama" ekranına tıklayarak kontrol edilebilecek.

Şu ana kadar çekilişi tamamlanan arsalar için 2023 TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı ile hak sahibi olup olmadığınıza bakabilirsiniz.

e-Devlet Kapısı sistemi üzerinden 'Talep toplama projeleri için hak sahipliği kura sonucu sorgulama' butonunu kullanarak hem arsa hem de sosyal konut hak sahipliği sorgulamasını yapabilirsiniz.

TOKİ ARSA KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

İslam Memiş’ten korkutan iddia! ‘Baş etmek kolay olmayacak!’

Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?


Geri Dön