Genel

212 AVM bilinçli tüketimi tek çatı altında buluşturuyor

180 markanın outlet mağazalarını bir araya toplayan 212 İstanbul Power Outlet müşterilerine kaliteli ve hesaplı alışveriş imkanı sunuyor

Farklı mimarisi, zengin çeşitli mağaza karması, hesaplı bir alışverişin adresi... 212 İstanbul Power Outlet, hemen her kesimden bilinçli tüketicinin ihtiyaçlarını tek bir çatı altında buluşturuyor. Bağcılar ve çevresindeki ziyaretçileri geniş marka karması ve hizmetleriyle ağırlayan 212 İstanbul Power Outlet, perakendeci ve tüketicilerin beklentileri doğrultusunda ‘Power Center' konseptini Outlet ile birleştiren ilk AVM'lerden biri.

‘Her şeyin Fazlası, Fiyatların Azı' sloganıyla hem kaliteli hem de hesaplı alışveriş imkanı sunan 212 İstanbul Power Outlet kısa zamanda sizin de vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.

FARKLI MARKALAR VAR

Birbirinden farklı ve iddialı marka karmasıyla dikkat çeken 212 İstanbul Power Outlet'te hangi mağazalar yok ki... Adidas, Atasay, Aker, Dufy, Bernardo, Hatemoğlu, Herry, Kappa, Kemal Tanca, Koton, Koçak Gold, Mavi, Mudo, Nine West, Park Bravo, Pierre Cardin, Polo Garage, Tommy Hilfiger, Reebok, Tergan buradaki markalardan sadece birkaçı.

212 İstanbul Power Outlet ‘e gittiniz, tüm eksiklerinizi tamamlayıp alışverişinizi bitiriniz. Ama bir yandan da karnınızın acıktığını hissettiniz. Sakın “Ben şimdi ne yiyeceğim?” diye düşünüp paniğe kapılmayın. Burada Ramiz Köfte'den Sbarro'ya, Diyar Lahmacun'dan Çiçek Izgara'ya, Burger King'e, Atom Tost'a kadar pek çok alternatifin sunulduğu kafe ve restoranlar da var. Dilerseniz bu mekanlardan birinde mola vererek, enfes tatlar deneyebilirsiniz.

Alışveriş merkezinde altı bin 600 metrekarelilik bir alanda hizmet veren elektronik market zinciri Media Markt'ın yanı sıra dokuz bin 500 metrekare alan üzerine kurulu bir Praktiker, 11 bin 600 metrekare alanı bulunan bir de CarrefourSA yer alıyor.

REVİR HİZMETİ MEVCUT

212 İstanbul Power Outlet'in en üst katında çocuk ve gençler için oyun, eğlence ve bowling merkezi Playland ve food court bölümü de hizmet veriyor.

Trendleri yakından takip eden bir alışveriş merkezi olma özelliğiyle de dikkat çeken 212 İstanbul Power Outlet, 180 mağazası, zengin yiyecek-içecek alternatifleri, dokuz adet sinema salonu, üç bin 500 araçlık ücretsiz kapalı otoparkıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş imkanı da sağlıyor. Ayrıca özellikle çocuklu ailelerin maruz kalabileceği küçük kazalar göz önünde bulundurularak Özel İstanbul Hospital tarafından revir hizmetinin de veriliyor.

SERVİSLE GİDİLEBİLİR

Peki ‘Ben 212 İstanbul Power Outlet'e nasıl gideceğim?' dediğinizi duyar gibiyiz. Eğer Bağcılar, Bakırköy, Bahçeşehir, Başakşehir 1-2 ve 4-5 ve Oyakkent Başakşehir, Konutbirlik-Güneşpark, Atakent 2. ve 3. Etap civarında oturuyorsanız AVM'ye bu bölgelerden kalkan servislerle ulaşmanız hem kolay hem de rahat. Eğer kendi aracınızla gelmeyi düşünüyorsanız park sorunu yaşamayacağınız da garanti. Öte yandan 2011'de AVM'ye direkt gerçekleşecek Metro bağlantısıyla ziyaretçilere daha kolay ulaşım sağlanacak. ASLI DAĞARCIKOĞLU

AVM'ye gelen Mercedes İle çıkıyor

Özellikle çocuklu ailelerin ilgi gösterdiği üç bin metrekarelik çocuk eğlence alanıyla da 212 İstanbul her yaştan misafire farklı olanaklar ve kolaylıklar sunuyor. AVM'de ayrıca gün içinde pek çok çekiliş ve kampanya da düzenleniyor. Şimdilerde 15 Haziran'a kadar gün boyunca yapılan her 75 TL'lik alışveriş, Mercedes C180 K çekilişine katılma hakkı kazandırıyor.

AVM'NİN KÜNYESİ

İnşaat Alanı: 55 bin 560 metrekare

Mağaza Alanı: 70 bin metrekare

Mağaza Sayısı:180

Otopark Kapasitesi: 3500 araç

Engelli Otoparkı: Mevcut

Kafe ve restoran sayısı:

Sinema: 9 salonlu

Cinemarine

Kablosuz İnternet: Mevcut değil
Star