Altın & Dolar

26 TL'de sabit kalmaya çalışan doların geleceği dip ve zirve rakam belli oldu! Uzman Şirin Sarı peş peşe açıkladı

Para piyasaları uzmaı Şirin sarı doların 26 TL'de sabit kalmaya çalıştığını belirterek, doların geleceği dip ve zirve rakamı açıkladı.  

Yılın ikinci yarısında doların daha serbest olduğunu belirten Para piyasaları uzmanı Şirin Sarı, 26 TL seviyelerinde stabil kalmaya çalışan bir dolar kurunun olduğunu söyleyerek, doların geleceği en düşük ve zirve rakamı açıkladı. 

DOLAR 26 TL'DE SABİT KALMYA ÇALIŞIYOR!

Şirin Sarı, yılın ikinci yarısında doların daha serbest olduğunu söyledi. Döviz hesaplarının TL'ye dönmesi adına atılan adımların olduğunu söyleyen  Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı'' Yılın ikinci yarısında doların daha serbest olduğunu söyleyebiliriz. Döviz hesaplarının TL'ye dönmesi adına atılan adımlar var.'' dedi.

Şirin Sarı Merkez Bankası, mali disiplin, düşük enflasyon ve fiyat istikrarında kararlı olduğunu belirterek: '' Faizlerin artmasıyla döviz hesaplarında çözülme hızlanabilir. Özellikle KKM'de hem mevduat faizi getirisi elde ederken hem de doların yükselişiyle aradaki kur farkını garanti edebiliyorsanız alternatifsiz bir yatırım aracı bulmuşsunuzdur demektir.''dedi.

DOLARIN GELECEĞİ EN YÜKSEK VE EN DİP FİYAT BELLİ OLDU!

Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? soruları yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılyor. Şirin Sarı piyasasının dolar yükseliş beklentisinin törpülendiği zaman satışların hızlanacağını belirterek, ''26 seviyelerinde stabil kalmaya çalışan bir dolar/TL paritesi görüyoruz. Yukarıda 27-28 TL aralığı güçlü bir direnç bölgesi, düşüşlerde ise 23- 24 TL bandı destek bölgesi olarak takip edilecek.'' dedi. 

Dolar/TL kuru bugün ne kadar oldu? Güncel dolar kuru kaç lira? 12 Temmuz 2023 dolar/TL kuru kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru...

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? DOLAR KAÇ LİRA? 12 TEMMUZ 2023 DOLAR/TL KURU

12 Temmuz 2023 dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler merak konusu olmaya devam ediyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar yükseldi mi, düştü mü? soruları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.

Dolar/TL kuru alış fiyatı bugün 26,220 TL, satış fiyatı 26,251 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 28,850 TL, satış fiyatı 28,922 TL'den satışa sunuluyor. Bugün dolar ve euro/TL kuru hızla yükselmeye devam ediyor.

PİYASALARIN GÖZÜ FED FAİZ KARARINDA!

Piyasaların gözü ABD faiz kararına çevrildi. Bankanın vereceği faiz kararı piyasalarda hareketlendirecek.

Temmuz ayındaki Fed faiz kararının ne olacağı merak edilirken, Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in bu ayki toplantıda yüzde 92 ihtimalle politika faizini 25 baz puan artırması bekleniyor. 

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!