Ekonomi

3 bankada son dakika depremi! Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve ING Bank peş peşe açıkladı! Duyan inanamadı!

Nakit ihtiyacı olanlar bankaların kredi faiz oranlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Milyonlarca kişinin beklediği müjde Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve ING Bank'tan geldi. İşte detaylar...Milyonlarca kişinin beklediği son dakika müjdesi  Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve ING Bank'tan geldi

Nakit ihtiyacı olanlar bankaların kredi faiz oranlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Milyonlarca kişinin beklediği son dakika müjdesi  Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve ING Bank'tan geldi. 

Konuyla ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, Ziraat Bankası, ING Bank ve QNB Finansbank nakite ihtiyacı olan vatandaşlar için 3 ay ertelemeli kredi seçeneklerini açıkladı.

Peki Ziraat Bankası, ING Bank ve QNB Finansbank'ın kredi kampanyası ile ilgili detaylar neler? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, aylık 1.325 lira taksitle ödenebilen kredilerde, limit de 50 bin liraya kadar çıkarılabiliyor. İşte detaylar...

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi kampanyası 

Ziraaat Bankası sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi paketinde 3 ay borç erteleme imkanı sunan bankalar arasında bulunuyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, 15 bin TL kredi tutarında yüzde 1,79 faiz oranı sunuyor. Bununla beraber Ziraat Bankası geri ödemelerde 36 aya kadar vade imkanı da sağlanıyor. Yine aktarılan detaylara göre,  bu sürenin içerisinde ilk 3 ayda geri ödememe fırsatı da bulunuyor. Söz konusu bu şartlar altında Ziraat Bankası’ndan kullanılan 15 bin liralık ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi de 611,17 lira şeklinde belirtiliyor.

ING Bank İhtiyaç Kredisi kampanyası

Acil nakit ihtiyacı olanların yüzünü güldüren ING Bank başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasında 3 ay borç erteleme fırsatı sunuyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, ING Bank da 10 bin lira kredide azami 36 ay vade imkanı sunuyor.  ING Bank tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında  vadede 3 ay borç ödenmeyen dönem de bulunuyor. ING Bank söz konusu kredide yüzde 3,04 faiz uygularken bu şartlar altında ING Bank’ta kullanılan 10 bin TL kredide aylık taksit ödemesi de 514 lira şeklinde belirtiliyor. 

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi kampanyası

Milyonlarca vatandaş tarafından merak edilen ve aratılan ihtiyaç kredisi kampanyalarında 3 ay geri ödemesiz dönem fırsatı sağlanan bir diğer banka olan QNB Finansbank ise 30 bin lira ihtiyaç kredisinde yüzde 2,21 faiz oranı veriyor. Yine aktarılan son dakika detaylarına göre, QNB Finansbank da kredi için mevzuat gereğince azami 36 aya kadar vade imkanı sunuyor. QNB Finansbank'tan kredi kullanmak isteyenler 30 bin lira kredi çektiğinde aylık 1.325,86 TL taksit ödüyor. 

Kurban Bayramı sonrası bankalarda deprem! Akbank, Ziraat Bankası, Halkbank peş peşe açıkladı! Duyan şok oldu! 

Bankalarda son dakika depremi! İş Bankası, Ziraat, Halkbank, ING, Akbank arka arkaya açıkladı! Kararları duyan şok oldu!

Bankalarda 3 ay ertelemeli kredi depremi! Hemen başvurun! Akbank, Vakıfbank, Yapıkredi tek tek açıkladı!