Ekonomi

3 bin 336 TL hesaplara yatacak! Ekim 2022 Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? İşte son durum!

Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın açıkladığı evde bakım ücretlerinde son durum merak ediliyor. Peki hizmetçinin ekim ayı maaşı ödenecek mi? 6 Ekim 2022 Evde bakım ödemeleri ne zaman hesaba yatacak? Detaylar burada... Söz konusu yardımın ödemesi de her ayın belirli günlerinde yapılmaktadır

Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı aracılığıyla ağır engelli bakıma muhtaç kişiler ve ailelerine ev içi yardım ödenmektedir. Söz konusu yardımın ödemesi de her ayın belirli günlerinde yapılmaktadır. Ekim 2022'ye kadar evde bakım maaşı ödemeleri için ekleme devam ediyor. Peki, 6 Ekim'de evde bakım maaşları ödenecek mi? 2022 Ekim'de evde bakım ücreti hangi illerde ödeniyor? Detaylar burada…

EKİM AYI EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR?

Her ayın 15'inden 30'una kadar kahya maaşı hesaba yatırılır. Ekim 2022 ev işi ödeneği ayın 15'inden itibaren hesabınıza yansımaya başlayacaktır. İl içi evde bakım ücreti ödemeleri başladığında güncel ilana Emlakkulisi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

EVDE BAKIMDA ÖDEME NE KADAR?

Bakıma muhtaç yaşlı ve engellilere de sağlanan 2 lira 354 liralık evde bakım yardımı 3 bin 336 liraya yükseldi.

Evde bakım emekliliği ödemelerinin hesabınıza yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden öğrenebilirsiniz. E-Devlet Portalı şifreniz ve TC Kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra, arama çubuğuna “Engelli Evde Bakım Fatura Bilgileri Talebi” yazıp çıkan butona tıklayınız. Açılan sayfada ödeme ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

SMS İLE NASIL TALEP EDİLİR?

Maaşınızı Ziraat Katılım Bankası üzerinden alıyorsanız, cep telefonunuzun mesaj bölümüne BAKİYE yazıp 4747'ye SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Mesaj gönderilmesi durumunda operatör ücret alacaktır. Ziraat Bankası SMS kodu ile aylık bakiyenizi takip edebilirsiniz.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan Temiz Teknoloji Fonu için yaklaşık 1 milyar dolarlık kredi!
Gazda tavan fiyat dönemi!
Yıl sonunda altını olan köşeyi dönecek! Analistler peş peşe açıkladı! 450 TL birden!
Altın 24 saat sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Çabuk olun, ilk siz öğrenin!