Ekonomi

3 bin 4 bin 5 bin 6 bin değil! Garanti Bankası da emekli promosyon miktarını açıkladı

Diğer bankaların ardından Garanti Bankası da emeklilere vereceği promosyon miktarını açıkladı. İşte bu miktar hakkındaki tüm detaylar... Bankalar tarafından verilen bu tarihi yarış, vatandaşlar tarafından da birebir izleniyor

Özel bankalar emekli promosyonları konusunda tarihi bir yarışa girdi. Bankalar tarafından verilen bu tarihi yarış, vatandaşlar tarafından da birebir izleniyor. Durum böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından yapılan açıklamalara pür dikkat kesiliyor.
 

Emekli maaşını alan kişiler internet üzerinden banka maaşlarını nasıl taşıyacaklarını merak ediyor. 3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını taşıyabiliyorlar. İsteyen emekliler banka şubelerinden ya da e-Devlet şubeleri üzerinden işlemlerini yapabilecek.
 

GARANTİ BANKASI NE KADAR VERİYOR?

3 yıllık taahhüt karşılığında bin 500 TL’ye aylık alanlar 4 bin 850 TL, bin 500-2 bin 500 TL arasına 6 bin TL, 2 bin TL ve üstüne 7 bin 250 TL nakit promosyon veriliyor. Banka, paramatiklerde emekliler için hazırlanan özel menüyle, maaşın tamamını tek tuşla ve bozuk paraya kadar çekim olanağı veriyor. Emekliler için yüzde 2,64’ten başlayan faiz oranıyla kredi fırsatı da sağlanıyor. Taahhüdün bozulması halinde nakit promosyon, yine gün esasıyla geri isteniyor.
 

AKBANK NE KADAR VERİYOR?

SGK Emekli Maaşını Akbank’tan Alanlara 7.000 TL’ ye Varan Promosyona ek 500 TL chip-para ile birlikte Toplamda 7.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 28 Temmuz 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşı bankadan almayı taahhüt eden emekliler 7.000 TL’ye varan promosyon alabilecek. Ek olarak kampanya dönemi içerisinde, verilecek SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere toplam 500 TL chip-para fırsatından yararlanılabilecek.