28 / 04 / 2024

3. havalimanı Almanya'da yeniden gündemde!

3. havalimanı Almanya'da yeniden gündemde!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3. havalimanın ilk etabı 29 Ekim'de açılacak. 3.havalimanı Almanya'da yeniden gündeme geldi. 



2023 hedefleri doğrultusunda yapımına başlanan İstanbul'un yeni havalimanı, dünyanın en büyük havalimanı olacak şeklilde planlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da özel önem verdiği mega projede sona doğru geliniyor. 

Hava yolu trafiğinde Frankfurt Havalimanı'nın liderliğini elinden alacak olan 3. Havalimanı, Almanya'da yeniden gündeme gelmeyi başardı. 

"NASIL BU KADAR HIZLI İNŞA EDEBİLİYORLAR"
Yeni Şafak Gaztesi'nde yer alan habere göre, ülkede yayın yapan Stern Gazetesi'nde Raphael Geiger'ın imzasıyla çıkan haberin başlığında "Türkler nasıl bu kadar hızlı inşa edebiliyor" ifadelerine yer verildi. 

3. havalimanı Almanya da yeniden gündemde!

"BUNU NASIL BAŞARDILAR"
Yayınlanan ve çok konuşulan haberin detaylarında ise, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıl dönümünde İstanbul’da yeni büyük bir havalimanı açılacak. Berlin Havalimanı’nın en erken 2020 yılında açılması planlanırken Türkler bu yeni havalimanını inşa etmek için sadece dört yıla ihtiyaç duydu. Bunu nasıl başardılar?" denildi.


Geri Dön