02 / 05 / 2024

3. havalimanı bölgesindeki projeler IFTE'de tanıtılacak!

3. havalimanı bölgesindeki projeler IFTE'de tanıtılacak!

İstanbul’da yapımı devam eden yeni havalimanının açılışına aylar kala ciddi bir konut ihtiyacı ortaya çıkarken, bölgede konut projeleri yürüten inşaat firmaları havayolu çalışanları ile IFTE fuarında buluşacaklar. 



Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE’de konut sektörünün önemli temsilcileri de ilk kez yer alarak yeni havalimanı bölgesindeki projelerini tanıtmak adına biraraya gelecekler. Havacılık sektöründe kariyer hedefleyenlerle eğitim kurumlarını bir araya getirecek olan IFTE 2018’i, çok sayıda pilot, kabin memuru ve teknisyenin de ziyaret edecek olması konut satıcılarının iştahını artırdı. 

Yüksek gelir grubuna sahip meslek gruplarından oluşan havayolu sektörünün konut talebini göz önünde bulunduran Kale Holding bünyesindeki 3S Kale Gayrimenkul, Avrupa Konutları projesinin sahibi Artaş ve havalimanı bölgesinde 150 bin TL’ye konut satışı için başvuruları kabul eden Havakent Kooperatifi, IFTE 2018 fuarında stand kuracak ve projelerini tanıtacak.

IFTE 2018 fuarı İstanbul WOW Hotel Convention Center’de 11 Mayıs Cuma günü kapılarını açacak ve fuar 12 Mayıs akşam saat 18:00’e kadar gezilebilecek.  

Dördüncü kez kapılarını açacak olan IFTE 2018 fuarında 100 civarında firma katılımcı olarak yer alacak. İki gün boyunca açık kalacak olan fuar girişleri ücretsiz. 


Geri Dön