28 / 04 / 2024

3. havalimanında 12 bin Michelin X Works kullanıldı!

3. havalimanında 12 bin Michelin X Works kullanıldı!

İnşaat çalışmaları tam gaz devam eden 3. havalimanının şantiyesinde 2014'den bu yana 12 binden fazla Michelin X Works lastiklerinden kullanıldı.



İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. 3. havalimanının şantiyesinde 2014'den bu yana 12 binden fazla Michelin X Works lastiklerinden kullanıldı.


Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde Michelin'den yapılan açıklamaya yer verildi. Açıklamaya göre, şirket, verimliliği artıran, uzun ömürlü ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan X Works lastikleri sayesinde başından bu yana mega projeye destek sunuyor.


Michelin, yapımı son sürat devam eden İstanbul'un 3. havalimanı olma özelliğini taşıyan proje kapsamında ilk günden bu yana 600'den fazla araca hem orijinal ekipman hem de sonrasında destek sundu ve 12 binden fazla X Works lastiğiyle projede yer aldı.


3. havalimanı şantiyesinin yetkilileri, Michelin X Works lastikleri sayesinde havalimanı inşasında daha yüksek verimlilik sağladı. X Works lastikleri, yol içi ve dışı yük taşımacılığında sağlamlık ve dayanıklılık sunuyor. Uzun ömürlü olan X Works lastikler bozuk yol koşulları için üretildi.


Geri Dön