20 / 05 / 2024

38. Turizm Haftası etkinlikleri Side'den başlayacak!

38. Turizm Haftası etkinlikleri Side'den başlayacak!

Antalya' nın Manavgat ilçesinde 38. Turizm Haftası kutlama programı taslağı, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile karara bağlandı. Kutlamalar, 15 Nisan'da başlayacak...




Antalya'nın Manavgat ilçesinde 38. Turizm Haftası kutlama programı taslağı, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile karara bağlandı. 15 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayacak kutlamalar, 18 Nisan'da Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda yapılacak "Susam Ürünleri Yarışması" ile son bulacak.


Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen Turizm Haftası Kutlama Komisyon Toplantısı'na İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk Köker, Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Murat Koçanlı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Karaarslan, kurum müdürleri, turizmciler ve STK temsilcileri katıldı.


Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ün onayına sunulacak Turizm Haftası kutlamaları, 15 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlarken 18 Nisan'da Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda yapılacak "Susam Ürünleri Yarışması" ile son bulacak.


Vali Öztürk’ün onaylamasının ardından kesinleşecek olan 38. Turizm Haftası kutlama programı içeriğinde, aşçı yemin töreni, Manavgat Aşçılar Derneği tarafından yapılacak Osmanlı Şerbeti ve lokum ikramı, Manavgat Mehteran Ekibi eşliğinde kortej yürüyüşü, turizm konulu yarışmaların ödül töreni, yarışmaya katılan eserlerin sergilenmesi, halk oyunları gösterileri, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın konseri, Dünden Bugüne Manavgat konulu fotoğraf sergisi, Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencilerin ebru sergisi, Şule Muzaffer Büyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin fotoğraf sergisi, 'Ekolojik Turizm' konulu panel ve 'Susam Ürünleri Yarışması' yer alıyor.



Milliyet


Geri Dön