29 / 04 / 2024

3S Kale Topaz Residence satışta! 

3S Kale Topaz Residence satışta! 

Milyonlarca insanın önünden gelip geçtiği, İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'da satışlar başladı. 



İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış olan İstanbul Topkapı’da inşa edilen 3S Kale Topaz Residence satışa sunuldu. 

3S Kale Topaz Residence projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. Projedeki daire büyüklükleri 55 metrekareden başlıyor. 

Gayrimenkul alanında köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışını hayata geçirdiği projelere yansıtan 3S Kale Holding’in, yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu TOPAZ Residence, bölgenin konut ve ofis ihtiyacını gideriyor. 

3S Kale Topaz Residence satışta! 

Mimarisi, dünya çapında ödüllü Viva Architects tarafından dizayn edilen 3S Kale Topaz Residence projesinde 1+1'ler 1 milyon 50 bin TL'den, 2+1'ler ise 1 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.
 
Toplamda 228 adet olmak üzere projede 28 adet 1+1 konuta, 200 adet 2+1 konuta yer veriliyor.

Farklı ihtiyaçlar göz önüne alınarak tasarlanmış ergonomik, akıllı 1 oda 1 salon ve açık / kapalı mutfaklı 2 oda 1 salon tip konut ve yeni çalışma trendlerine uygun ‘Ev-Ofis’ imkanları bulunuyor. 

Projede anahtar teslimi, Aralık 2022’de yapılacak. 

Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Yeşilköy gibi İstanbul’un köklü ve merkezi semtlerine komşu konumda hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence projesi Davutpaşa YTÜ ve Merter Metro İstasyonu, Cevizlibağ Metrobüs İstasyonu ve Cevizlibağ Tramvay durağına yürüme mesafesinde yükseliyor. 

3S Kale Topaz Residence satışta! 

TOPAZ Residence, İstanbul’un merkezinde yaşam imkanı sunuyor. Proje, kara ve hava ulaşımı alternatiflerinin yanı sıra Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde yolculuk etmek isteyenler içinse deniz otobüsleri ve vapurlara yakın mesafede konumlanıyor.

3S Kale Topaz Residence projesinin altkatında hayata geçirilecek olan 3 bin 780 metrekare büyüklüğündeki paylaşımlı ofis, etkileşime açık ve daha özgür çalışma olanağı sunan esnek bir mimari ile tasarlandı.

3S Kale Topaz Residence satışta! 

Tel: 444 3 711

Web: http://3skaletopaztopkapi.com.tr/


Geri Dön